2777
2789
عنوان

تنهایی تو مدرسه روانیم کرده💔💔

329 بازدید | 12 پست

بچه هاش یه جورین💔نمیشه باهاشون ارتباط گرفت 

جزو یه اکیپی بودم هفته پیش فهمیدم اضافی ام💔💔

از اون موقع من همش استفراغ عصبی میکنم بیستو چهارساعته درحال گریم فشار روانی خیلی زیادی رومه افسردگی شدید گرفتم💔💔💔

اینکه نمیدونم پیش کی بری تا باهاش حرف بزنی زنگ تفریحا باهاش باشی خیلی بده.... اینکه ببینی فقط تویی که تنهایی💔

حالم به معنای واقعی بده من میخواستم باهاشون ارتباط بگیرم خودشون نخواستن..... 

بریدن از زندگی زمان میبرد! دلش خواب میخواست! اما مشکل اینجا بود که فردا دوباره باید به زندگی کردن ادامه میداد! 🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درکت میکنم.... ولی خو مهم نیست من سرمو با درسای زنگ بعدم گرم میکنم

بنام خدایی ک انگار قاتل پدرشم حتی اگه بعضی حرفا باعث مرگ‌کسی بشه بازم اسمشو میذاری آزادی بیان؟ آینده قراره خوب بشه:) منم یه دوره ای به خودکشی فکر میکردم ولی الان میگم زندگی اونقدرام بد نیست ♡  دوس دارم تو زندگی بعدیم یه سنگ باشم .... ۷ تا گل و میلیون ها پروانه ...؛) 

قدر موقعیتت رو بدون . این دوسال سرنوشت سازو بچسب به ساختن آینده ات

زنگ های تفریح راحت تغذیه ات رو بخور و درسهات رو مرور کن، مشغله فکری هم نداری و میچسبی به درسهات 

تنهایی نعمته

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ

سلام عزیزم این دوران به اندازه ی چشم بهم زدن تموم میشه..

اصلا خودتو ناراحت نکن ب درک که کم توجهی میکنن بهت اصلا مگه اونا کین...

زنگای تفریح خودتو به ی کاری مشغول کن که اصلا یاد تنهایی نیفتی

بعضی زخم ها باید بمونن تو وجودت تا بشن راهنمات که مسیر رو دوباره غلط نری ...🐝🐝

عزیزم من تقریبا برگشتم تا صفحه ۸ تاپیکاتو خوندم دیدم همش موضوع تاپیکات تنهایی هس

فقط میتونم بگم فاصله بگیر ازشون 

تنهایی خیلی بهتر از این اکیپ سمی هس ک حساب نکنن ادمو اونا انقد شخصیت حقیرو خود برتر بینی دارن ک درکت نمیکنن 

برای خودت ارزش قائل باش

چشم رو هم بزاری این دوسال تموم میشه و تومیمونی و سرنوشتت و ایندت

تمرکزت رو درست باشه رو پیشرفتت همون موقع تنهایی هات بشین درس بخون تست بزن 

وقتی پیشرفتتو ببینن التماست میکنن بهت نزدیک شن 

منم دوره مدرسه اینجوری بودم 

یهو پیشرفت کردم کل کلاس خودشونو بهم نزدیک میکردن 

چندسال دیگع عذاب اینو قراره بکشی ک چرا این مسئله رو چرا انقد جدی گرفتی وبزرگش کردی ک با روح روانت بازی شه و از پیشرفت عقب بمونی 

پس بیخیالشون شو 

توجه نکن بینشون نرو اصلا  

بخدا چندسال دیگه میفهمی چی گفتم بهت

فقط روخودت کار کن فقط فقططططططط

دِل قوی دار،که بنیادِ بَقا مُحکم از اوست🌱🧡
عزیزم من تقریبا برگشتم تا صفحه ۸ تاپیکاتو خوندم دیدم همش موضوع تاپیکات تنهایی هس فقط میتونم بگم فاص ...

اومدم بیرون از اون اکیپ ولی خب دیگه نمیدونم کجا باید برم 🥺💔 

پیش کی برم؟؟ تنها باشم از ساعت ۷تا ۳؟؟ اصلا چطوری تونستن با قلب من اینکارو کنن؟ 🥺🥺🥺

بخدا از وقتی این لعنتیا تولد گرفتن بهم نگفتن و از عکسشون کاتم کردن افسردگی شدید گرفتم💔💔کل روز درحال گریم

امروزم که استفراغ عصبی کردم💔

یه حالی رو دارم تجربه میکنم که واقعا دارم از پا درمیام دیگه 💔

چشم حتما برای کوری چشم اونام که شده نمراتمو به بیست میرسونم.... 

بریدن از زندگی زمان میبرد! دلش خواب میخواست! اما مشکل اینجا بود که فردا دوباره باید به زندگی کردن ادامه میداد! 🖤