2777
2789

بیشتر وقتا یکم برنج واسه پرنده ها میریزم

مهربان بسیار دیدم...هیچکس مادر نبود...               پسرم عاشقتم، عاشقی و دوست داشتن و با وجود تو یاد گرفتم...❤                                                        مرا از دور تماشا کن.... من از نزدیک غمگینم...              

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر کار خیری صدقه محسوب میشه. اینکا مثلا شیشه خرده یا سنگ رو از جلوی راه برداری اینکه کسی رو از یه کار بدی نگه داری، قرض دادن. اموزش دادن. بالاترین صدقه هم آب دادن به تشنه هست

عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست

یه روز یه نفر بقیه غذاش رو میریزه برا حیوانات میگه اینم خیرات اموات بعد میخنده یعنی از رو شوخی اینکار رو میکنه، شب خواب مادربزرگش رو میبینه میگه خیراتت به دستم رسید و ازش تشکر میکنه. بعد اون طرف به خاطر شوخیش ناراحت میشه ولی متوجه میشه کوچکترین خیرات تاثیر داره

عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست

من هر روز از سوره شمس همه سوره هارو میخونم به نیت صدقه و دفع بلا از سر همه مردم و خانواده خودم 

تو دهمین بهار  زندگی مشترکم خداوند مهربان بازم لطف بیکرانش رو شامل حالم کردو فرشته قشنگی  به وجودم اضافه شد و همون لحظه فهمیدم چقدر بهت دل بستم و تو شدی تمام هستی من 💕حسی تو دلم بود که تورو دخترم صدا کنم و باهات دردو دل مادر ودختری کنم 💕تو همان معجزه قشنگ خدایی که با اومدنت دنیا برام قشنگتر شده  😍😍خدایا خودت حافظ همه فرشته های نازنین زمینی باش و دست محبتت رو از سر دختر کوچولوی منم برندار الهی آمین 😍😍معبود مهربانم این حس شیرین مادری رو تو وجود تمام بانوان سرزمین قرار بده و برای همه شون یه فرشته ی زیبا و سالم و صالح عطا بفرما 💞💞💞

به حیوانات غذا دادن کار خیری کردن درراه رضای خدا همه صدقس یه لبخند با مهربونی دل کسیو شاد کردن هم بنظرم دررراه خدا باشه دفع بلا میکنه

پس کی خدا میخاد به بنده هاش لذتی بدون رنج بده....منتظر روزای بهترم

میگن خوندن سوره نحل برای دفع بلا خوبه

صدقه می تونه مادی باشه مثلا پول، لباس، غذا یا هر بذل و بخششی برای یه آدم ناتوان 

می تونه معنوی باشه مثل رفع غم کسی با چند تا دلداری و همفکری ساده، رفع مشکل مردم، آموزش، محبت به یه شخص یا حیوان و ...

من ناسیونالیست هستم، و ناسیونالیسم با ریسیسم (نژادپرستی) متفاوته! جهان من در وهله اول ایرانه. من مخالف سرسخت جهان‌وطنی هستم. تا روزی که حتی یک گرسنه در ایران باشه تمام جهان اولویتش رو برای من از دست میده!