2777
2789

تنهاییم تو مدرسه جوری بهم فشار اورده که نه چیزی میخورم نه میخوابم 💔

مادر پدرم جدا شدن 💔

خیلی اوضاعم داغونه ولی من فقط ۱۶ سالمه... 

دیگه نمیتونم زندگی کنم 💔💔💔

بریدن از زندگی زمان میبرد! دلش خواب میخواست! اما مشکل اینجا بود که فردا دوباره باید به زندگی کردن ادامه میداد! 🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامان بابات طلاق گرفتن؟  پیش کی هستی

طلاق اونطوری که نه

یک ساله خونه مامان بزرگم زندگی میکنیم منو مامانم

بریدن از زندگی زمان میبرد! دلش خواب میخواست! اما مشکل اینجا بود که فردا دوباره باید به زندگی کردن ادامه میداد! 🖤
طلاق اونطوری که نه  یک ساله خونه مامان بزرگم زندگی میکنیم منو مامانم

طلاق چطوری

تک فرزندی؟ 

شاید زندگی آن جشنی نباشد که آرزویش را داشتی.......اما حالا که به آن دعوت شدی زیبا برقص..

تو خیلی شبیه منی درمورد تنهایی

تاپیکاتو خوندم

ولی به نظرم نگرانی و ناراحت بودن ما عادی نیست

من خودم خاطره بد دارم که باعث شده انقد ناراحت بشم و برام مهم باشه

شاید زندگی آن جشنی نباشد که آرزویش را داشتی.......اما حالا که به آن دعوت شدی زیبا برقص..
طلاق چطوری تک فرزندی؟ 

نه عزیزم برادر ۶سالع دارم 

هیچی دیگه اومدیم خونه مامان بزرگم زندگی میکنیم از خونه به خونه جابه جا شدیم یعنی طلاقی که به دادگاه برسه و اینا نه

تو خیلی شبیه منی درمورد تنهایی تاپیکاتو خوندم ولی به نظرم نگرانی و ناراحت بودن ما عادی نیست من خو ...

شما چند سالته؟؟ پدر مادرت باهم هستن؟ 

عادیه باور کن.... 

ادم با بقیه زندس اخه چطوری تنها باشه... 

شما چند سالته؟؟ پدر مادرت باهم هستن؟  عادیه باور کن....  ادم با بقیه زندس اخه چطوری تنها ...

21

آره با همن

عادی هست نمیدونم شایدم تو راست میگی ولی بعضیا خیلی کم ناراحت میشن

21 آره با همن عادی هست نمیدونم شایدم تو راست میگی ولی بعضیا خیلی کم ناراحت میشن

خب ببین تو که مدرسه نمیری یعنی تو دانشگاه احساس تنهایی میکنی؟ کجا میکنی دقیقا؟ 

برای من تو مدرسه خیلی شدیده این حس 

بعد اینکه به شخصیت هم ربط داره منو تو خب شاید خیلی اجتماعی و برونگرا هستیم که تنهایی برامون ازاردهندس

بعضیا درون گران و تنهایی رو خیلی دوست دارن

خب ببین تو که مدرسه نمیری یعنی تو دانشگاه احساس تنهایی میکنی؟ کجا میکنی دقیقا؟  برای من تو مدر ...

آآره دانشگاه 

راستش من نمیدونم دقیقا چی هستمم

اما چون حرف مردم خیلی برام مهمه احتمالا از این تنهایی بدم میاد که دیگران با خودشون فکر میکنن من وقتی تنهام بدبختمـ

وگرنه شاید با تنهایی مشکل نداشته باشم