2777
2789
عنوان

جنسیت بچم چیه بنظرتون؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 444 بازدید | 71 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من واقعا موندم اینایی که تاپیک میزنن جنسیت بچه م چیه. ۶ هفته ام😐 یا پسره یا دختره. ولی اینکه تو شش هفته دنبال جنسیت بچه باشه ادم. عجیبه برام. شایدم زیادی ذوق دارید نمیدونم. .... ولی اینو میدونم که علائم هیچچچ ربطی به جنسیت نداره.

من سه تا پسر دارم بارداریم خیلی متفاوت بود حتی صورتم پوستم تو هرسه تا فرق میکرد ایشالا هرچی که میخو ...

چه جالب😍

همه اطرافیانم میگن ایشالله پسر باشه ولی من برام فرقی نمیکنه انشالله خدا هر چی خودش صلاح میدونه بده بهم سالم باشه دخمل باشه یا پسر فرقی نداره برام😊

هر چی خدا بده راضیم فقط سالم باشه ولی خب یه دخمل دارم اگه خدا صلاح بدونه یه پسرم بده بهم

ایشالا یه گل پسر تپل بشه. منم یه دختر خانم میخوام پسر دارم

میشه برای پسرم نفری یه صلوات بفرستید خوب بشه.کاردرمانی میره
جدی؟😂🤣

آره😂😂😂

ولی فک کنم واسه شما پسره انشالله یه پسر ناز و سالم باشه که جنستون جور بشه❤

خدایاسه چیز تو زندگی قشنگن: 'خانوادم' 'انعکاس صداشون' 'تصویر شون تو اینه' 👩‍❤️‍👨🧒🏻🧒🏻🧒🏻👶🏻 خدایا مواظب خانوادم باش به خودت میسپارم❤❤
بدت میاد چرا نظر دادی؟!

اتفاقا بدم نیومد. عجیب بود برام. نظر دادم که بدونید واقعا با هیچ علائمی نمیشه جنسیت بچه رو حدس زد. تو گروه های بارداری اگر باشید ... میبینید که بعضی مادرای پسر با بعضی مادرای دختر ...علائم شون کپ همه . ولی دو جنسیت متفاوت تو دلشونه. انشالله که شما ذوق داری و تاپیک زدی. ولی هر کس این تاپیکو میزنه احساس میکنم تو دلش یه جنسیت خاص رو مد نظر داره.