نورااااااااام مدیر عضویت: 1397/03/22 تعداد پست: 195 عنوان جنسیت بچم چیه بنظرتون؟؟ | مشاهده متن کامل بحث + 444 بازدید | 71 پست هفته ۶ بارداری هستم نه ویار دارم نه حالت تهوع،فقط گاهی وقتا کمرم درد میکنه و سینه هامم درد میکنه؛اشتهامم کم نشده اصلا مثل قبل همه چیز میخورم بنظرتون جنسیتش چیه؟ 1402/08/27 | 13:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نورااااااااام مدیر استارتر عضویت: 1397/03/22 تعداد پست: 195 کی میخوای بری سنوی قلب دکتر ب من گفت ۸ هفته برو برا من زده ۸ آذر ولی میگم شاید زود باشه
نورااااااااام مدیر استارتر عضویت: 1397/03/22 تعداد پست: 195 ن دوم یه دختر ۵ ساله دارم منم یه دخمل ۴ ساله دارم.علائمات سر دخترت چی بود؟
زعفرونیم عضویت: 1402/04/11 تعداد پست: 760 برا من زده ۸ آذر ولی میگم شاید زود باشه برای من ۱۲ آذر که میشه همون ۸ هفته یه سئوال دیگه میریم دکتر یا سنو اولین روز پریودی که شروع میشه رو باید بگیم یا آخرین روز پریودی همون که پاک میشیم کدومشو
نورااااااااام مدیر استارتر عضویت: 1397/03/22 تعداد پست: 195 برای من ۱۲ آذر که میشه همون ۸ هفته یه سئوال دیگه میریم دکتر یا سنو اولین روز پریودی که شروع م ... اولین روز پریودی باید بگی
زعفرونیم عضویت: 1402/04/11 تعداد پست: 760 منم یه دخمل ۴ ساله دارم. علائمات سر دخترت چی بود؟ سردرد وحشتناک داشتم تهوع صبحگاهی داشتم یذره ام خسته و کسل بودم
نورااااااااام مدیر استارتر عضویت: 1397/03/22 تعداد پست: 195 سردرد وحشتناک داشتم تهوع صبحگاهی داشتم یذره ام خسته و کسل بودم منم سر دخترم سردرد داشتم طوری که جلومو نمیدیدم از بس فشار میورد رو چشمم تهوف صبگاهی هم داشتم همشم میخوابیدم
زعفرونیم عضویت: 1402/04/11 تعداد پست: 760 منم سر دخترم سردرد داشتم طوری که جلومو نمیدیدم از بس فشار میورد رو چشمم تهوف صبگاهی هم داشتم همشم می ... دقبقا منم همینجور بودم خیلی سرم سنگین شده بود نورا جان دکتر ب من گفت روزی یدونه قرص ویتامین دی ۱۰۰۰ بخور برای شما چی گفته ؟
نورااااااااام مدیر استارتر عضویت: 1397/03/22 تعداد پست: 195 دقبقا منم همینجور بودم خیلی سرم سنگین شده بود نورا جان دکتر ب من گفت روزی یدونه قرص ویتامین د ... اره برا منم ویتامین دی هزار با فولیک اسید نوشته ولی فولیک اسیدش خیلی خاصه جعبه اش روشم ننوشته فولیک اسید ولی دکترم گفت اینو بخور
زعفرونیم عضویت: 1402/04/11 تعداد پست: 760 اره برا منم ویتامین دی هزار با فولیک اسید نوشته ولی فولیک اسیدش خیلی خاصه جعبه اش روشم ننوشته فولیک ... سرچ کن تو اینترنت ببین چیه ؟
طنازیم عضویت: 1399/06/24 تعداد پست: 7563 انشالله. بارداری الان؟ نه عزیزم اقدامم خیلی دلم دختر میخواد میشه برای پسرم نفری یه صلوات بفرستید خوب بشه.کاردرمانی میره
marya10 عضویت: 1396/08/16 تعداد پست: 324 اگر سینه سمت راستت بزرگتر از چپیه بچت پسره ولی تست ابن سینا محاله اشتباه باشه رو شکمت سوزن ر ... کلا همه جای بدن سمت راست از چپ بزرگتره، اون تست ابن سینا هم برای سرگرمیه، چطور این خرافات رو قبول میکنید ، نمیفهمم واقعاً