2777
2789
عنوان

جنسیت بچم چیه بنظرتون؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 444 بازدید | 71 پست
سر دخترتون چه علائمی داشتین؟

هیچی فقط حالت تهوع دقیقا مثل بارداری های قبلم

خدایاسه چیز تو زندگی قشنگن: 'خانوادم' 'انعکاس صداشون' 'تصویر شون تو اینه' 👩‍❤️‍👨🧒🏻🧒🏻🧒🏻👶🏻 خدایا مواظب خانوادم باش به خودت میسپارم❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=317909792]هفته ۶ خیلی زوده واسه علائم ولی من سر پسرم سرکه و آبغوره ‌ تمرهندی زیااااد میخوردم انقد ک فشارم میف ...[/QUOTE

چیزای ترش و شور میخوردین.

منم ابغوره رو سالادم زیاد میزنم در حالی که قبل بارداریم فقط سس میزدم از ابغوره بدم میومد

هر چی خدا بده راضیم فقط سالم باشه ولی خب یه دخمل دارم اگه خدا صلاح بدونه یه پسرم بده بهم

من سر دخترم و پسرم ویارم و حالت تهوع همه مثل هم بود

🎐 تـمام تـمركـزت را روى مـقصـد بگـذار، حتـى اگر مسيـر امـروزت طوفـانى سـت..🌱
[QUOTE=317909792]هفته ۶ خیلی زوده واسه علائم ولی من سر پسرم سرکه و آبغوره ‌ تمرهندی زیااااد میخوردم ...

سینه هاتو دقت کن اگه راست بزرگ باشه بچه ات پسر 

🎐 تـمام تـمركـزت را روى مـقصـد بگـذار، حتـى اگر مسيـر امـروزت طوفـانى سـت..🌱
من سر دخترم و پسرم ویارم و حالت تهوع همه مثل هم بود

سر دخترم سردرد زیاد داشتم خون دماغ شدم دلدرد زیاد داشتم حالت تهوع اول صبح داشتم ولی این یکی هیچکدوم نداشتم فقط کمر درد گاهی وقتا با سینه درد

[QUOTE=317909792]هفته ۶ خیلی زوده واسه علائم ولی من سر پسرم سرکه و آبغوره ‌ تمرهندی زیااااد میخوردم ...

آره خیلیییی 

از ماکارونی هم شدیداا بدم میومد و به بوها خیلی حساس بودم

البته بعد همه این علائم فهمیدم باردارم 🤦🏻‍♀️

میشه واسه خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستی😔
کلا ویار نداشتین شما پس

کلا هیچ علائمی نداشتم وقتی عقب مینداختم میفهمیدم باردارم😐 ویار هم تو بارداری هام از هفته ۸شروع میشد

خدایاسه چیز تو زندگی قشنگن: 'خانوادم' 'انعکاس صداشون' 'تصویر شون تو اینه' 👩‍❤️‍👨🧒🏻🧒🏻🧒🏻👶🏻 خدایا مواظب خانوادم باش به خودت میسپارم❤❤
آره خیلیییی  از ماکارونی هم شدیداا بدم میومد و به بوها خیلی حساس بودم البته بعد همه این علائم ...

حالا من سر دخترم حس بویاییم قویی شده بود و از بوها بدم میومد ولی الان اصلا انگار نه انگار باردارم😂

گاهی وقتا شک میکنم به بارداریم بس که نه علائم دارم نه ویار