2777
2789
عنوان

درد کمر و زیرشکم

1718 بازدید | 25 پست

من دوروزه درد ریز زیر شکم و کمر دارم امروز ازم ترشح ژله ای خارج شد 

خارش و بو ندارم ممکنه عفونت باشه یا بارداری باشه؟! 

۹ ام با ۸ ام موعد پریودمه

خدایا هزاران بار شکرت😍❤پسرم تاج سرم 🫀❤️‍🔥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازمایش بتا بده به نظر بارداریه.بی بی چک دقیق نیست چون علائم اینجوری حتما آزمایش بده

ممکنه تخمم گذاری باشه؟ ازمایش الان نشون میده؟ الان قصد بارداری ندارم پسر یکساله دارم😭

والله منم موندم یه ماهه پریود نمیشم فقط درد پریودی دارم رفتم سونو گفتم شاید بارداری رو نشون بده هیچی ...

اگه نطفه هنوز جاشو پیدا نکرده که سونو نشون نمیده باید برسه به تخمدان .تازه بعد از دوره نشون میده جنینو

والله منم موندم یه ماهه پریود نمیشم فقط درد پریودی دارم رفتم سونو گفتم شاید بارداری رو نشون بده هیچی ...

عههه عجب داستانیه ها

انشالله بارداری عزیزم من ولی قصد بارداری ندارم پسر یکساله دارم 

اگه نطفه هنوز جاشو پیدا نکرده که سونو نشون نمیده باید برسه به تخمدان .تازه بعد از دوره نشون میده جنی ...

من ۸ روز مونده به پریودیم ممکنه علائم بارداری باشه؟ 

برو آزمایش بده بهتره که پسرت یه سالشه بچه دومو بیاری باهم بزرگ شن ..غصه نداره که..

اخه سزارین بودم از اینکه بخوام دوباره سزارین بشم میترسم 

عههه عجب داستانیه ها انشالله بارداری عزیزم من ولی قصد بارداری ندارم پسر یکساله دارم 

اره از خدامه میگن تنبلی داری باردار نمیشی ولی ماهم تصمیم نداریم به بارداری ولی من میخوام میگم کاش باردار باشم ولی این شانس رو‌ندارم 😔😔

من ۸ روز مونده به پریودیم ممکنه علائم بارداری باشه؟ 

بزار یه روز بگذره از موعد نشدی حتما آزمایش بده .بعضیا این موقع بی بی میزنن قبل از موعد ولی بهتره بعد از موعد بری آزمایش صددرصد معلوم میشه هستی یانه.

اگه نطفه هنوز جاشو پیدا نکرده که سونو نشون نمیده باید برسه به تخمدان .تازه بعد از دوره نشون میده جنی ...

یه ماهه نشدم دیگه تو این یه ماه کلا علایم پریودی دارم درد زیر شکم سفتی سینه و درد ران پا ولی نمیشم🥺

اره از خدامه میگن تنبلی داری باردار نمیشی ولی ماهم تصمیم نداریم به بارداری ولی من میخوام میگم کاش با ...

انشالله میشه توکل به خدا 

اصلا استرس و غم نداشته باش بیخیال باش همه چی پیش میره 

اره از خدامه میگن تنبلی داری باردار نمیشی ولی ماهم تصمیم نداریم به بارداری ولی من میخوام میگم کاش با ...

تو این زمونه ناباروری کجا بود دختر جان .تنبلیتو باید با اصلاح غذایی خوب کنی تنبلی که چیزی نیست