2777
2789

بچه ها جنسیت نی نی من پسر بود حالا میخوام از علائمم بگم: 

☆آزمایش بتام 5 روز بعد از موعدم 94 بود
☆حالت تهوع‌هام از هفته 9 شروع شد
☆صبح ها حالم خوب بود اما شبا خیلی حالت تهوع داشتم و دارم و اکثرا شام نمیتونستم بخورم
☆اکثرا احساس لرز و سرما داشتم
میلم به چیزای شور و ترشه
☆چیز شیرین که میخورم مزه دهنم خیلی افتضاح میشه
☆ضربان قلبش توی هفته هفتم 136  بود
 ☆تو هفته  دوازدهم عدد سی آر ال 56 بود
☆کاربر @جنگل_پاییزی  جنسیت بچمو تو هفته 12 درست حدس زد که خیلی ازش ممنونم

☆یه سری تستای خونگی هم انجام دادم: 
تست نمک: پسر
تست کله پاچه: پسر
تست جوش شیرین: دختر (میگن کف کنه پسره و واکنش نشون نده دختره اما من همیشه برعکسشو دیدم یعنی واسه هرکسی کف نکرد پسر بود)  
تست حلقه و شکم : پسر
تست حلقه و ضربان دست چپ: دختر

بچه ها میدونم شما هم مثل من خیلی عشق و ذوق دارید تا جنسیت جنینتونو بدونید پس اگه هر سوالی داشتید بپرسید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلاازروی علائم نمیشه تشخیص داد 

چون علائم بارداری توی بدن هرمادرباتوجه به وضعیتش متفاوته 

من سربچه اولم اصلاعلائمی نداشتی ولی سردومی یکم حالت تهوع داشتم .هردوهم پسربودن 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

من همه علائم تو رو دارم .نی نی م دختره😍😂

شیرینی ویخورم‌دهنم خیلی بد مزه میشه.

حالت تهوع کلا نداشتم. فقط گاهی شبا یکم

ضربان قلبش ۱۳۲ بود

تست جوش شیرین و نمک هردو پسر بود

و اولش همش لیمو ترش میخوردم. کلا شوری و ترشی دوستدارم. 

فقط تنها چیزیش که شبیه دخترها بود اینه که عاشق میوه ام.

تازه همیشه سمت راستم بوده و الان که بزرگ‌هست هم همش سمت راسته

your "𝐸𝑦𝑒𝑠" 𝑎𝑟𝑒 the  𝑚𝑜𝑠𝑡 "𝐵𝑒𝑎𝑢𝑡𝑖𝑓𝑢𝑙" 𝑝𝘩𝑜𝑡𝑜 I like..💓ehda.ir سایت ثبتنام اهدای عضو ❤️خدایا شکرت بابت همه چیز...

علائم شما اینطور بوده نی نی من پسره عاشقه شیرینی ام هیچ حالت تههوعی نداشتم عدد بتام هفته ۵ ام ۴۳۰۰ بود ضربان قلبش ۱۵۴

گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است گاهي نگفته قرعه به نامت ميشود

علائم ربطی نداره به جنسیت مثلا تهوع بیشترش بخاطر کمبود ویتامین ب هستش که اگر میزانش توی بدن مادر کافی باشه حالت تهوع به اون صورت وجود نداره 

بیشتر جنبه ی سرگرمی و حدس داره 

خیلی مبارک باشه نینیت 

علائم ربطی نداره به جنسیت مثلا تهوع بیشترش بخاطر کمبود ویتامین ب هستش که اگر میزانش توی بدن مادر کاف ...

اره به منم واسه تهوع ویتامین  بی  داد

دقیقا واسه سرگرمیه

ولی تست کله پاچه رو من بهش اعتقاد کامل دارم از بچگی مامانم واسه هرکی باز کرده درست بوده