من ۷ هفته هستم و تقریبا هرشب لکه بینی دارم ب رنگ قرمز روشن یا صورتی و خفیف هست شیاف پروژسترون هم استفاده میکنم اما تغییری نکرده ،سونو هم دادم مشکلی نبود قلب هم تشکیل شده بود ،گاهی هم درد دل و کمر مثل پریودی دارم
به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود😊بالاخره در تاریخ ۲۰ شهریور ۴۰۳ بی بی چکم مثبت شد🤩🤩 ۱۹ آبان میرم برای ان تی...بعد اون به امید خدا تیکر بارداریم رو میذارم،واسم دعا کنید بچه م سالم باشه 😘❤
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
پس تا میتونی استراحت کن،نزدیکی به هیچ عنوان نداشته باش،کار سنگین نکن....غذاهای با طبع گرم هم نخور...انشاالله که طوری نمیشه،یه چیزیی میگم توی دلت خالی نشه ها،منم بارداری دومم اینجوری بودم،دکتر بهم گفت که استراحت مطلق داشته باشم،ولی من واقع نمیتونستم،چون دختر دو ساله دارم، و متاسفانه آخرش سقط شد
به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود😊بالاخره در تاریخ ۲۰ شهریور ۴۰۳ بی بی چکم مثبت شد🤩🤩 ۱۹ آبان میرم برای ان تی...بعد اون به امید خدا تیکر بارداریم رو میذارم،واسم دعا کنید بچه م سالم باشه 😘❤
اره فعلا ک استراحت میکنم خداکنه مشکلی پیش نیاد شما چند هفته سقط کردید ؟ قلبش تشکیل شده بود ؟
انشاالله طوری نمیشه گلم...من خودم مطمعن هستم که بخاطر کار زیاد سقط کردم،اون مدت واقعا کار زیاد داشتم،از صبح تا شب سرپا بودم،من توی یازده هفته سقط شد،ولی قلبش توی هشت هفته وایساده بود