2777
2789
عنوان

لکه بینی در بارداری بیاااید

| مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 41 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام عزیزم شما لکه بینیت در چه حدی بود ؟قطع شد ؟منم هفته هفتم و ترشحات صورتی دارم نگرانم 

خدایا دلم گرم معجزه ی توست.رویاهایم تعبیر میشود آیا؟چشمانم پر از اشک است.برای فرشته ای که نمیدانم قسمتم میشود یا نه.خدایا من بهشت تورو میخواهم.بهشت تو برای من مادرشدن است.....                                                   دلتنگتم امیرعلی مامان 🥺فرشته آسمانی من🖤        جان مادر بعد از 8 سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم           آسنای من دنیامونو بااومدنت رنگی کردی دختر ماهم ۱۴۰۳/۲/۳۰😍🥰🙏❤️خدایا شکرت
لک از کی شروع شد واسه شما؟ چقدر طول کشید لک دیگه نشین؟

از همون اول که بی بی چک مثبت شد تا غربال اول دیگه قطع شد. الانم باردارم از قبل مثبت شدن بی بی چک لک داشتم تا یازده هفته قطع شده هماتوم و خونریزی های وحشتناکی داشتم

از همون اول که بی بی چک مثبت شد تا غربال اول دیگه قطع شد. الانم باردارم از قبل مثبت شدن بی بی چک لک ...

مبارکه عزیزمممممم

به سلامتی و دل خوش به دنیا بیاد

طبق تجربه ای که الان داری عزیزم من ۲۸ و ۲۹ و ۳۰ آبان روزای تخمک گذاریم بود و اقدام داشتم و از ۵ آذر لک شدم هنوزم لک هستم بنظرت من باردارم یا نه؟ 

۱۴ آذر باید پری بشم و ۱۴ آبان سیکلم شروع شده بود 

بنظرت طبیعی از ۵ آذر دارم لک میشم؟

مبارکه عزیزمممممم به سلامتی و دل خوش به دنیا بیاد طبق تجربه ای که الان داری عزیزم من ۲۸ و ۲۹ و ۳۰ ...

قربونت برم عزیزم ممنون. 

من قبلا که اینطوری میشدم فهمیدم تنبلی تخمدان دارم لک میدیدم مدام قبل پریود. ولی بازم احتیاط کن کار سنگین نکن انشاالله که بارداری

قربونت برم عزیزم ممنون.  من قبلا که اینطوری میشدم فهمیدم تنبلی تخمدان دارم لک میدیدم مدا ...

توو سونویی که دادم تنبلی تخمدان نبود یه فولیکول غالب ۲۱ داشتم .... برام خیلی دعا کن عزیزم😘😔

قربونت برم عزیزم ممنون.  من قبلا که اینطوری میشدم فهمیدم تنبلی تخمدان دارم لک میدیدم مدا ...

من همیشه دو روز مونده به پری لک میشدم و بعدش پری می اومد پری هامم نهایت ۲۸ یا ۲۷ یا دیگه آخرش ۲۶ روزه است

اولین باری هست که اقدام کردممو اینطوری شدم

۱۶ آبان پری شدم و ۳ روز آخر آبان اقدام کردم 

۵ آبان اینطوری لک شدم و هنوزم هست😭

تا حالا سابقه نداشت اینقدر زود لک بشم😔