2777
2789
عنوان

طلای دست دوم

483 بازدید | 27 پست

سلام میگم. نظرتون چیه. برای. خرید. طلا. دست. دوم. خوبن یا نه. آخه. مطلبی. خوندم‌  نوشته. طلای. دست. دوم. یا بیماری. پوستی. میاره یا. ممکن. هست. سرقتی. باشه. یا. تقلبی. باشه. موندم. چه. کنم. نظرتون. چیه. 

شما با فاکتور میخری. پس سرقتش به شما ربطی نداره.

بقیه مسائلی که گفتی ام نمیدونم

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه سرمایه گذاری بلند مدت خیلی خوبه..ولی از طلا فروشی های معتبر بگیرید با فاکتور میدن

آخه ‌بیشتر. تو سایت ها. مثل. دیوار. و با سلام و غیره. هست. به نظرت. طلاق وشی. ها.  دارن

چرا بین کلماتتت نقطه گذاشتی.تو کیبورد گوشیت دکمه بزرگ که فارسی یا انگلیسی و..می‌کنه رو بزنی فاصله میندازه.از جای معتبر بخر که تقلبی نباشه.دزدی هم حق به گردنت نیس چون پول دادی گرفتی.بیماری پوستی هم خوببب بشورش 

کاربری دست دونفر
شما با فاکتور میخری. پس سرقتش به شما ربطی نداره.  بقیه مسائلی که گفتی ام نمیدونم

ببین.نوشتن  بیشتر. فروشنده. ها. حتی. فاکتور. تقلبی. هم‌‌درست. میکنند. اصلا. فکرم. کار. نمیکنه. با خواندن. این. مطلب.  دلم. یهو. خالی. شد. قبلش. ذوق داشتم. الان. ترس ودلهره آخه. طلای. تو. هم. خوب. گران تره اجرت. و مالیات. 

چرا بین کلماتتت نقطه گذاشتی.تو کیبورد گوشیت دکمه بزرگ که فارسی یا انگلیسی و..می‌کنه رو بزنی فاصله می ...

خواهر گلم‌‌کیبوردم.میدونم. ولی. این. پایین. که. فاصله. میاندارن چون. سریع. میزنم. دوبار.  نقطه. میخوره و بعدش. دیگه. عادتم.شده شما. ببخش. از این. که. اگه. نقطعه ها. باعث. اذیتت در خواندن. میشه. 

من هم خریدم هم فروختم وقتی میارم میشورمش ،بعدش واقعا فرقی نداره

حالا. اره. درست. میگی. اون که. میشه. بشورم و ضد عفونی. ولی. بیشتر. برای. تقلبی. و. حتی. تو وزن. اون. و. مهم. تر. سرقتی.  هست. که. ترس. دارم. آخه. من. از این. سایت ها. که. آگهی. زدن. میخواستم. بخرم. چندتا. رو. پسندیده. بودم. ولی حالا. سر دوراهی.قرار گرفتم اگه. بازم‌ راهنمایی. ام. کنید ممنون. میسم‌ به نظرتون. اصلا. بی خیال. بشم. بهتر نیست. نهایت. صبر کنم. تا. پس انداز. بیشتر. بشه. بتونم. نو. بخرم