2777
2789
عنوان

یه زن که بچه داشته باشه حق نداره بره بیرون؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 457 بازدید | 29 پست

نمیشه از کسی انتظار داشت،هرچند لطف کنند و مسئولیت قبول کنند مادرهامون و مادر همسرانمون اما حق دارند خسته بشند،مراقبت از بچه کوچیک انرژی میخواد

بله اگه فرد مورد اعتماد و ماهر باشه چرا که نه میشه ساعاتی در هفته مراقب بچه ها باشند،اگر هم نه،تایمی که همسرتون خونه هستند باشگاه یا حداقل پیاده روی بروید ،شما هم به استراحت نیاز دارید

بر هر چه همی‌ لرزی ، می‌دان که همان ارزی 🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر من مهد کودک بهتر از پرستاره

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم

پرستار یا شرایطشو نداری بزار پیش شوهرت یا مادرت 

مادرشوهر که حرصش میگیره عروس رفته گردش من بچه هاشو نگه دارم

میگه ده درصد مرگ های غیر طبیعی در اثر گاز گرفتگیه!د پ چرا گازمیگیرین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!مگه هارین؟؟؟؟!!!! همو بوس کنید!با هم مهربون باشید

عزیزم بزار خیلی واضح یه چیزی بهت بگم 

مادرشوهر و مادرخودت و کلا همه کسایی که دوستت دارن 

ممکنه توان و ح‌صله نگهداری بچه های کوچیک نداشته باشن 

حالا به هر دلیلی 

من خودم با اینکه جوونم و چند تا بچه دارم ولی بچه یکی دیگه به سختی میتونم نگه دارم و اینکه مسئولیتش اذیتم میکنه تا به حال که نکردم و خوشمم نمیاد ازینکار 

بار نگهداری بچه هامم روی دوش هیچ احدی نمیزارم

چند تا گزینه داری 

پرستار موقت

مهدکودک که بهترین گزینه ش و میتونی هفته ای یه روز یا دو روز نیمه وقت بفرستیشون 

و بسیار هم به رشد اجتماعیشون کمک میکنه 

یا با خودت ببری 

برای تفریح جاهایی انتخاب کنی که بچه ها سرگرم بشن 

مادرا در کنارشون با فاصله و ارامش وقت بگذرونن 

😐😐😐شک نکن مامانش یادش داده برده داری رو 

درست نیست طرز فکر و بیانی که دارید شما 

اینکه  ما خودمون مسئولیت نگهداری از بچه ای که با میل و تصمیم خودمون به دنیا اوردیم رو قبول کنیم بردگیه؟ شاید ایشون با توجه به شرایطشون این حرف رو زدند و مادرشون به هر دلیل توانایی نگهداری از نوه رو نداره،مخصوصا اگه سنین پایین باشن نوه 

😐😐😐شک نکن مامانش یادش داده برده داری رو 

برده داری؟؟ از بچت خودت مراقبت کنی میشه برده داری؟ 

شما اگه نمیتونی از تفریح و خوش گذرونیت به خاطر بچه بگذری هرگز بچه دار نشو که سر بقیه نندازیش

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

درست نیست طرز فکر و بیانی که دارید شما  اینکه  ما خودمون مسئولیت نگهداری از بچه ای که ...

معلومه بچه ندارید و در کل هیچ تجربه ای جز حرف تو خالی که مسولیت بچه خودمون باید نگه داریم ،ندارید , وگرنه می‌فهمیدین زن داغون میشه اگه کمک نداشته باشه و بخواد هر بیستو چهار ساعت هفته و هر روز بدون استراحت بچه هارو بغلش نگه داره،یه مادر و زن افسرده خانه نشین😑عاقبتشه،  این حرف مردی که هنوز حس پدری نداره سر چشمه داره  از جایی که میگه به کسی حتی مادر نمیسپاره حتی مادری که حوصله داره ،ایشالا هر وقت تجربه داشتین عاقلانه تر نظر بدین

معلومه بچه ندارید و در کل هیچ تجربه ای جز حرف تو خالی که مسولیت بچه خودمون باید نگه داریم ،ندارید , ...

مهربون من سالهاست به لطف خدا مادر هستم  چه دوران بارداری و چه بعد از اون همیشه خوشبختانه به لطف همسر،مادر همسر و مادر خودم از حمایت هاشون برخوردار بودم به حدی که به ندرت دوران بارداری حتی اجازه اشپزی بهم دادن،برای درک شرایط حتما نیاز نیست تجربه شخصی باشه   همون طور که تجربه برده داری و برده بودن رو ندارم برخلاف گفته ی شما اما میدونم چه حد حقارت امیز هست

ضمن اینکه توی صحبتم اصلا چنین برداشتی که شما ازش صحبت میکنید رو نگفتم،دلیل خشم و برداشت اشتباهتون رو نمیدونم

برقرار باشید  

معلومه بچه ندارید و در کل هیچ تجربه ای جز حرف تو خالی که مسولیت بچه خودمون باید نگه داریم ،ندارید , ...

عزیزم نامردم خیلی آدم احساساتی و حساسه  میگه من خودم کمکت میکنم تو بچه داری  ولی محاله بچمو دست کسی بسپارم  . برده اصلا کلمه قشنگی نیست .  اگه حوصله نداریم اصلا بچه دار نشیم چرا بندازیم گردن یکی دیگه.  بعدشم خیلی سریع قضاوت کردین مادرش رو  . مادرشون خیلی با حوصله و جوون هست و اصلا تو کار پسرش دخالت نمیکنه ک بخواد بهش آموزش برده داری یاد بده .‌لطفا کمتر قضاوت کنید 

عزیزم نامردم خیلی آدم احساساتی و حساسه  میگه من خودم کمکت میکنم تو بچه داری  ولی محاله بچم ...

ایشون نه تنها مادر همسر شما رو قضاوت کرد با لحن نامحترمانه بلکه خیلی قاطع مادر بودن من رو منکر شدند  

من همیشه خانواده هامون و مخصوصا همسرم کمک حالم بودند،اما برای یه سری مسایل مخصوصا رسیدگی به نوزاد و کودک توی سن پایین که هنوز مستقل نیستند و برای انجام کارهای شخصی مخصوصا پوشک شدن و دسشویی رفتن وابسته به پدر و مادر هستند،ما مخالف بودیم که دیگران حتی مادرانمون وارد حریمشون بشن  برای همین تا قبل از مستقل شدن تنهاشون نمیذاشتیم

ایشون نه تنها مادر همسر شما رو قضاوت کرد با لحن نامحترمانه بلکه خیلی قاطع مادر بودن من رو منکر شدند ...

متاسفانه  ادعای فمنیستی بودن میکنن . بیخیال قضاوتهاشون دوست عزیز 🌹🌹