2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم تولد بچش دعوتم نکرد

139 بازدید | 14 پست

تروخدا نیاین بگین ولکن چه توقعی داری و .... فقط یه کلمه بگید ازین ب بعد کم محلی کنم ینی کمتر باهاش حرف بزنم یا نه مث سابق باشم.  ممنون اینو بگید

ایهاالناس تاپیک مال دو نفره دهنمو سرویس کردید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب عزیزم توی تاپیک های قبلی هم گفتی تولد بچه دیگه ش دعوت کرده و شما نرفتی

برای همین این یکی رو دعوت نکرده

بخاطر این مسائل نه چندان مهم روابط خانوادگی رو نباید آشفته کرد

می تونید هدیه بچه رو بدید و از خواهر شوهرتون هم در فرصت مناسب گله کنید تا سوتفاهم ها برطرف بشه

خب عزیزم توی تاپیک های قبلی هم گفتی تولد بچه دیگه ش دعوت کرده و شما نرفتی برای همین این یکی رو دعوت ...

چرا کادو بده چرا گله کنه؟؟ نیاز ب این کارا نیست  خیلی شیک میتونه ب وقتش تلافی کنه ولی اخلاقشون مثل سابق باشه 

چرا کادو بده چرا گله کنه؟؟ نیاز ب این کارا نیست  خیلی شیک میتونه ب وقتش تلافی کنه ولی اخلاقشون ...

در نظر بگیرید که ایشون رو قبلا دعوت کردن و تولد رو نرفته. این بار دعوت نکردن

چه علاقه ای دارید که مدام تشویق می کنید که به تنش دامن زده بشه؟

در نظر بگیرید که ایشون رو قبلا دعوت کردن و تولد رو نرفته. این بار دعوت نکردن چه علاقه ای دارید که م ...

نه تشویق ب دعوا نکردم  اتفاقا گفتم باهاش مثل سابق باش ولی دعوت نکن دیگه  . 

در نظر بگیرید که ایشون رو قبلا دعوت کردن و تولد رو نرفته. این بار دعوت نکردن چه علاقه ای دارید که م ...

عزیزم بستگی داره که ادم ب چه دلیلی تولده رو نرفته باشه بنظرت با سرماخوردگی شدید کسی بره بعد ب تک تک اعضای تولد سرماخوردگیو منتقل کنه خوبه. طرف باید عاقل باشه ببینه دلیل نرفتنم چی بوده

ایهاالناس تاپیک مال دو نفره دهنمو سرویس کردید
عزیزم بستگی داره که ادم ب چه دلیلی تولده رو نرفته باشه بنظرت با سرماخوردگی شدید کسی بره بعد ب تک تک ...

این دیگه بستگی به روابط قبلی شما داره. این مسائل همیشه دو جانبه هست

همون موقع تماس گرفتید و بهشون گفتید که سرما خوردید و برای ملاحظه جمع نمی آیید و همسر و فرزندتون رو  با هدیه تولد فرستادید برن جشن یا نه چون سرما خورده بودید کلا همه چی از جانب شما کنسل شد؟