خانوما من دنبال جا هستم برای گذروندن دورم تو اکباتان تهران برای 3 ماه تو گوگل شماره اموزش پرورش رو میزنم که ببینم اقامتگاه دارن یا نه که بوق اشغالی میخوره! یا جایی اون نزدیک هست که فقط اجاره ماهیانه کم بگیرن مثل سوییت. اگر کسی میدونه کمکم کنه خیلی نگرانم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ببین عزیزم من تو رزرو هتل کار میکنم و کلا هتل های تهران و قیمت هاشو میدونم تنها جایی که با این قیمت مدنظرت میتونی بمونی هاستل هستش که اونم مرکز شهر وگرنه اگه قیمت 700 یا بالتر میتونستی پرداخت کنی بهت کلی هتل تهران داشتم که معرفی کنم. متاسفانه شماره ای از آموزش پرورش ندارم و لی میتونم برای هاستل که شبی 400 هست راهنماییت کنم البته همونطور که گفتم تو مرکز شهر ولی با مترو میتونی خودتو سریع برسونی اونجا
ببین سرچ کن هاستل ایوان و اونجا یه سری اتاق مشترک بانوان داره میتونی با 400 و خورده ای رزرو کنی تازه خیلی تمیز و خوشگل و همه آدم حسابی هستن.اگرم نتونستی پیداش کنی بگو من برات شماره هاستل رو بفرستم برای رزرو هتل