2777
2789
عنوان

بلخره بینیمو عمل کردم😂🙈

819 بازدید | 45 پست

سلام دوستان خوبید

من ۴ ساله نینی سایت و میخونم و استفاده میکنم 

برای عمل بینیمم خیلییی تاپیکارو خوندم

الان ۲۰ روزه عمل کردم🥰

و گفتم عضو شم

تجربمو بگم

خیلی راضیییییی ام خیلیییییی

از روز دوم راحت نفس کشیدم

تامپونو بخیمم کشید هیچ دردی نداشت !!! حتی سوزشم نداشت نمیدونم چجوری یسریا تو نینی سایت میگن وای تامپون درد داره فلان

جای بخیمم نمونده هیچی نمونده انقد ظریف بود😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من عمل سنگینی برام بود اما کشیدن تامپون اینا انوار ن انگار بود  رد بخیه برای منم نموند

چقد خوب 

مال من رد بخیم مونده 

شما پمادی چیزی زدی؟؟

میشه لطفا برای حاجت دلم یه صلوات بفرستین  

بستگی ب طرز تامپون گذاشتن و اونی ک بخیه و تامپون رو میکشه هم داره واسه من درد داشت!!

وَ خدا دردِم گرونَه 🥀 دنیا 2 مشکل بزرگ داره.شک زیاد باهوش ها و اعتماد به نفس زیاد احمق ها!  من برده داری را بر انداختم به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ وقتی تاپیک میزنم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون

مبارک هم باشه راستی

وَ خدا دردِم گرونَه 🥀 دنیا 2 مشکل بزرگ داره.شک زیاد باهوش ها و اعتماد به نفس زیاد احمق ها!  من برده داری را بر انداختم به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ وقتی تاپیک میزنم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون