2777
2789

بچه ها من با یکی در ارتباطم ( نزدیک یک سال و نیمه ) 

حتی خانوادمم میدونن مامان و برادرم میدونن و اگر من بخوام به بابام هم میگه اون مشکلی نداره 

دانشجوی پرستاریه 

گاها منو میاره جلوی خوابگاه 

بعد من میشنوم که پشت سرم تو سالن خوابگاه حرف میزنن یه چیزایی ازم تعریف میکنن میخندن 😑 من توهم توطئه ندارم واقعا حرف میزنن

بچه ها این منو خیلی اذیت میکنه خیلی 

من دوست ندارم در مورد جزئیات رابطم با اونا حرف بزنم خب دوست ندارم

همش پشت سرم میگن با چند نفر تو رابطس 😑

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولشون کن بابا 

از کوزه همان برون تراود که در اوست

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 

خوب بگن به جهنم.اهمیت نده

امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم‌«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.

مهم نیست!

من ناسیونالیست هستم، و ناسیونالیسم با ریسیسم (نژادپرستی) متفاوته! جهان من در وهله اول ایرانه. من مخالف سرسخت جهان‌وطنی هستم. تا روزی که حتی یک گرسنه در ایران باشه تمام جهان اولویتش رو برای من از دست میده!  
حرف باد هواس

واقعا چیه رابطه من خنده داره ؟! 

چون مثلا اون ماشینش پرایده مثلا مسخره میکنن ؟! 

ولی خودش خیلی پسر خوبیه برای من خیلی چیزای مثبتی داره

خیلی آدمای کوته فکری هستن