2777
2789

در تاریخ ۱۰ شهریور فروش به شرکت جهان طبق فاکتور زیر

لباسشویی ۵ دستگاه فی ۳۰ میلیون

ظرفشویی ۱۰ دستگاه فی ۴۰ میلیون

سرخ کن  ۸ دستگاه فی ۲۰ میلیون

که قرار شد مبلغ فاکتور به صورت نیمی نقد به بانک ملی واریز گردد و مابقی در قالب یک فقره چک به تاریخ یک ماه بعد که چک مذکور سر موعد وصول میشود.

در تاریخ ۱۵ شهریور ۱ عدد لباسشویی و ۱ عدد سرخ کن از خرید برگشت شد با همان شرایط.

در تاریخ ۱۷ شهریور ۲ عدد ظرفشویی از فروش با همان شرایط برگشت شد

خدایا تو بساز، تو بسازی قشنگ تره🙂💕

رشته ت حسابداریه؟مساله س این؟..سند یا دفتر روزنامه

🌹 "رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹    من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد😍😍خدایا شکرت برای این معجزه،،هزاااااار بار شکرت،، بعد از نه سال و پنج ماه انتظار و تلاش ۹۹/۸/۲۴ ازمایش بارداری م مثبت شد،،،۹۹/۹/۱۵رفتم سونوگرافی و به لطف خدا قلب میوه ی دلم تشکیل شده بود،،۹۹/۱۰/۱۷ هم صدای قلبشو شنیدم و با چشمای لبریز از اشک شوق از خدا خواستم که همه ی اونایی که منتظرن این لحظه رو بچشن و این اشک شوقو بریزن،،اینارو نوشتم تا اونایی که عین خودم منتظرن،،امضامو بخونن و امیدوار بشن به ادامه ی مسیر،،به مسیری ک سخته ولی وقتی صدای قلب بچتو میشنوی تمام اون سختیا رنگ میبازن،،،محتاج دعاتون هستم و دعاگوی همه منتظرا،،خدایا بازم شکرت به عدد تپش های قلبم شکرررررررر،،رب هب لنا من لدنک ذریة طیبة انک سمیع الدعاء،،اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شرکت جهان بدهکار به مبلغ 30 تومن - شرح سند بابت فروش ماشین لباسشویی و اینا - فروش بس به مبلغ 30 تومن 

به همین ترتیب فروش رو میزنی 

بعدش دریافتی که نداشتی پس هیچی 

حالا موقع برگشت از فروش 

برکشت از فروش بدهکار - به شرح برگشت از خرید سرخ کن به مبلغ مورد نظر - شرکت جهان بس 

البته همه سیستم های مالی فاکتور فروش و برگشت از فروش دارن که خودش ثبت سند میکنه 

برنامه ات چیه؟

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................
رشته ت حسابداریه؟مساله س این؟..سند یا دفتر روزنامه

کاردانی حسابداری نبودم الان حسابداریم

اره مسعله اس

ن سند میخوام بزنم 

برا فقره اول...

دارایی ها همیشه بدهکار میشه

بدهکارتو دوعنوان مینویسی صندوق و بانک هرکدوم ۴۵ میلیون

بستانکارت میشه فروش کالا ۹۰میلیون

توضیحایی ک دادی روهم شرحش مینویسی

🌹 "رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹    من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد😍😍خدایا شکرت برای این معجزه،،هزاااااار بار شکرت،، بعد از نه سال و پنج ماه انتظار و تلاش ۹۹/۸/۲۴ ازمایش بارداری م مثبت شد،،،۹۹/۹/۱۵رفتم سونوگرافی و به لطف خدا قلب میوه ی دلم تشکیل شده بود،،۹۹/۱۰/۱۷ هم صدای قلبشو شنیدم و با چشمای لبریز از اشک شوق از خدا خواستم که همه ی اونایی که منتظرن این لحظه رو بچشن و این اشک شوقو بریزن،،اینارو نوشتم تا اونایی که عین خودم منتظرن،،امضامو بخونن و امیدوار بشن به ادامه ی مسیر،،به مسیری ک سخته ولی وقتی صدای قلب بچتو میشنوی تمام اون سختیا رنگ میبازن،،،محتاج دعاتون هستم و دعاگوی همه منتظرا،،خدایا بازم شکرت به عدد تپش های قلبم شکرررررررر،،رب هب لنا من لدنک ذریة طیبة انک سمیع الدعاء،،اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
در تاریخ ۱۰ شهریور بانک ملی ۳۵۵ م بدهکار  اسناد دریافتنی ۳۵۵ م بدهکار موجودی کالای آماده برا ...

عزیزم یه سوال 

وقتی  نوشته نیمی به بانک و مابقی در قالب یک فقره چک به تاریخ یکماه بعد 

تو سند زدن باهم هستن یا جدا باید بزارم

حسابداری مثل دو کفه ترازو هستش دو طرف بد وبس باید مساوی بشه نمیتونی تو یک طرف بفروشی یکطرف پولشو نصف بگیری باید اون موقع نشون بدی طلب داری ازش و بحساب بدهکاریش بزنی یا اسناد دریافتنی مثل مساله شما بگیری

سلامتی و خوشبختی دخترم
تاریخش همون ۱۰ شهریور میشه؟؟

هر اتفاقی تو هر تاریخی افتاده باید همون تاریخ وقوع رو بزنی ببین من بالاشون تاریخ هاشو مثل مساله زدم فرستادم برات

سلامتی و خوشبختی دخترم