الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
معمولا غر میزنه میگه دست و پا چلفتی ولی اگه نیاز باشه چسبی چیزی میاره
یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
دلیلش میتونه این باشه که گذر زمان باعث میشه افراد شناخت بیشتری از طرف مقابل پیدا کنن ، تجربه باعث می ...
بله دقیقا..... ممنونم عزیزم
چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....
شوهرمن اگه خونه باشه همون جاخودش میپرسه چیشدمنم میگم مثلا دست سوخت میگه پمادبزن😑😑اگرهم خونه نباسه ...
چه جالب... منم گاهی به شوهرم میگم مثلا سرم درد میکنه. میگه خوب میشه.... میگم واقعا؟؟؟ نمیگفتی فکر میکردم لاعلاجه... کلی روحیه گرفتم🤪🤪🤪🤪🤪
چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....
شاید باورت نشه وقتی رمان میخوندم ب شدت سطح انتظاراتم بالا رفته بود الان ک یادم میاد خندم میگیره 😂:'(منم خیلی حساس شده بودم و میگفتم تو سرد شدی چت شده فلان ولی بعد دیدم طبیعیه رفتاراش حتی رفتارش از بقیه برادراش هم بهتر و نرم تره خیلی تو فکر این چیزا نباش تو مسائل مهم تر از اینا اگه حمایتشو دیدی .
پسر کوچکم دنیای مهربونیه ، اگه طوریم بشه فوری همه رو خبر میکنه و کولی بازی در میاره بعد هم شوهرم با پسر بزرگم اگه باشن میرسن و در محاصره 3 تا مرد که همه زندگیم هستن قرار میگیرم کلی نازم میکنن و شور میزنن....
ما برعکسیم من همیشه این رو به شوهرم میگم خیلی جو میده وقتی خودش یا من یا بچه ها دستمون زخم میشه خیلی ...
حالا من از همسر یاد گرفتم که همین واکنش ها رو در مقابل داشته باشم،لوس بازی واقعا در حدی که عادت کردم اگه یه کوچولو اب گرم باشه موقع باز کردن شیر اب،اطلاع میدم که اب داغ بود دستم سوخت و ایشون هم بگه وای چی شد الان باید فلان کنم خمیر دندون بذارم و .. حالا اصل ماجرا اینه که رد اون حرارت اب اصلا نمونده روی پوست که بهش خمیر زده بشه مثلا