تا آخر عمر درگیرِ من خواهی بود. و تظاهر میکنی که نیستی. مقایسه تو را از پا در خواهد آورد؛ من میدانم به کجای قلبت شلیک کردهام تو دیگر خوب نخواهی شد. 🙃
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اگه معده ست دمنوش یه کم بابونه (کم باشه چون تلخش میکنه) و دارچین و دو سه تا هل شکسته و گل رز یا محمدی درست کن، با نبات یا عسل شیرین کن بخور، مثل آبه روی آتیش
تا آخر عمر درگیرِ من خواهی بود. و تظاهر میکنی که نیستی. مقایسه تو را از پا در خواهد آورد؛ من میدانم به کجای قلبت شلیک کردهام تو دیگر خوب نخواهی شد. 🙃
اگه معده ست دمنوش یه کم بابونه (کم باشه چون تلخش میکنه) و دارچین و دو سه تا هل شکسته و گل رز ی ...
@goolroz عزیزم اینو 👆درست کن بخور من خودم همیشه استفاده میکنم واسه درد معده و رفلاکس و حالت تهوع اینا عالیه
من بخاطرقرص متفورمین اینجوری شدم جواب میده تنبلی تخمدان دارم این قرصومیخورم معده دردمیشم
والا تا حالا استفاده نکرده م گلم
اگه خیلی اذیت میشی با دکترت مشورت کن شاید تغییر داد داروتو
ولی شکم خالی نخور دارو رو، با آب زیاد بخور، بعد از مصرف هم تا نیم ساعت دراز نکش
إنشاءالله همه چی اونجور بشه که میخوای، البته اگه خدا به صلاحت میدونه 🌺🌺🌺🌺