2777
2789

سلام من انومالی رشد بچه ام ۵ روز جلو تر بود ک دکتر گفت عالیه الان ۲۴ هفته ام بازم سونو دادم شکم و سرش ی هفته جلوعه ولی استخوان رانش دو هفته عقب مونده دوروزه کارم شده گریه لطفا اگ کسی چیزی میدونه بهم بگه دارم دق میکنم

غم مخور جانا در این عالم ک عالم هیچ نیست ...!

آره من اینجور‌بود بچم نزدیک سه هفته بود شکر خدا بچم‌خوبه خوبه 

الکی به مادر استرس میدن نترس

بعدم بعضی قوم ها کله بجه هاشون بزرگه اگه شما هم از همون قومی کله بچت بزرگه نترس 

آره من اینجور‌بود بچم نزدیک سه هفته بود شکر خدا بچم‌خوبه خوبه  الکی به مادر استرس میدن نترس ب ...

چکار کردی ک‌رشدش خوب شد؟ راهی داره ک جبران بشه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره من اینجور‌بود بچم نزدیک سه هفته بود شکر خدا بچم‌خوبه خوبه  الکی به مادر استرس میدن نترس ب ...

قدش کوتاه نبود وقتی بدنیا اومد؟

چکار کردی ک‌رشدش خوب شد؟ راهی داره ک جبران بشه؟

دکتر به من شربت استئوکر داد خوردم ولی وزنم اون دو ماه خیلی بالا رفت ۱۴ کیلو در عرض دو ماه 

نگران نباش خطای سونو گرافی هم‌زیاده یه سونو رنگی هم‌بده

اصلا نگران نباش دوسه هفته اختلاف بعد ک دنیا میاد همه چی نرمال فقط الکی استرس بخودت میدی

الان ۲۴ هفته و ی روزم میترسم رشد نکنه 

دکتر به من شربت استئوکر داد خوردم ولی وزنم اون دو ماه خیلی بالا رفت ۱۴ کیلو در عرض دو ماه  نگر ...

ب رنج نرمال برگشت وقتی ک‌شربتو خوردی؟

قدش کوتاه نبود وقتی بدنیا اومد؟

قدش ۴۹ بود قد همه بچه ها ۵۰ واسه بچه من ۴۹ بود الانم‌روی همسناش خوبه و به قاعده رشد میکنه 

قد خودت یا شوهرت چنده؟بچت متوسط شما دو‌تا میشه

قدش ۴۹ بود قد همه بچه ها ۵۰ واسه بچه من ۴۹ بود الانم‌روی همسناش خوبه و به قاعده رشد میکنه  قد ...

خودم ۱۶۰ شوهرم ۱۷۸ ولی کل خانواده خودم چ شوهرم خیلی بلندن حتی بچه ام تو انومالی و بیس هفته ک سونو دادم قدش ۵ روز جلو بود

بخدا دوران باردای شیرینه الکی با استرس واسه خودت تلخ نکن بعد ک دنیا بیاد همه چی درسته سونو همیشه بال ...

خیلی گریه کردم میترسم کوتوله بشه 

عزیزم‌ دکترت چی‌گفت؟ نگران نباش

بمنم همه ی معیارا ۴روز عقب بود

طول ران ۱هفته و شاید بیشتر جلو!!!

اعدادو‌ مثال میزنم نفهمن کیم🫠😂

همه معیارا مثلا ۲۹هفته و ۳-۴روز بودن

ران ۳۰هفته و ۶ روز بود

سونوگرافیست گف لابد پدرش قدش بلنده اینم ب اون رفته

(طبق انتی معیارا می بایست ۲۷هفته و ۱ روز میشدن!!)

دکترم گف‌مشکلی نیس

تو هم‌ خودتو نگران نکن

توکلت ب خدا باشه

نوشته بودم دو روزه فهمیدم مادر میشم و من الان مادر یه دختر گوگولی ام عااااشقشممم🥰😍😍 اورژانسی سزارین شدم…مشکل جسمی اش ب کنار دارم با افسردگی پس از زایمان دست و‌ پنجه نرم میکنم🫤😣امان امان آی امان قینانالارین الینن 🤪🤪 تازه دو روزه فهمیدم دارم مامان میشم🥹 دعا کنین سالم باشه و بدنیا بیاد🌸😍