2777
2789

دوستان یه ادکلن بگین که وقتی از جایی رد میشه بوش همه رو دیوونه کنه همه زن مرد بچه خوششون بیاد  ادکلنی که همه ازتون پرسیده باشن ببخشید ادکلنتون چیه؟🤗 بگین ببینم... و بگین بوش شیرینه تلخه گرمه خنکه و.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاپیک برا من از روسیه اورده بودن مردونه بود البته ،اما محشر بود .لنگش و از هفت تیر گرفتم .سرم کلاه رفت قلابی بود ،انگار اصلش ایران نیست .شمام اگه بگیری شک ندارم قلابیه تو دی جی کالا هم هست اونم قلابیه .کلی بگم تو ایران اصلش نیست.

تاپیک برا من از روسیه اورده بودن مردونه بود البته ،اما محشر بود .لنگش و از هفت تیر گرفتم .سرم کلاه ر ...

آره منم بعضی وقتها اینترنتی سفارش میدم اینجوری هست یا اگه شرکتی سفارش بدم بوی ماندگاری ندارند فقط الکل هستند