2777
2789
عنوان

از دست کارای بابام خسته شدم

177 بازدید | 13 پست

من ۱۹ سالمه ،ی خواهر ۱۷ ساله با ی داداش ۳/۵ ساله دارم. بابام خیلی بی مسئولیت یعنی از وقتی داداشم به دنیا اومد همه کارهای داداش با من و آبجی و مامانمه. خودش فقط میگه من میرم سرکار خسته ام. 

بخدا از وقتی داداشم یکسالش شد دیگ شب ها که از سرکار میاد میره تو اتاق خواب دیگمون تا داداشم نبینتش تا یکوقت خستش نکنه🥲شده حتی ۲۰ روز گذشته بعد ۲۰ روز فقط ۳ساعت خودش را به داداشم نشون داده. وقتی هم نشون میده بعد از ۲ساعت هی داداشم را سرش داد میزنه تا بخوابه😔داداشم خیلی شیطونه شبا بد می خوابه یعنی تا ۱۱بیداره. 

بعد داداشم با همه صمیمی میشه خیلی مردمی هستش ولی ی بدی داره هی میخواد با گوشی با یکی صحبت کنه فقط بگه سلام خوبی بعد گوشی را بده به یکی دیگ،بابامم ببینه میخواد بره باهاش ماشین سواری.

حالا بعد این همه سال امشب با داد برگشتع میگه این تربیت شماهاست. بخدا بغض گرفته گلوما. 

مامان من زمان امتحانای من و آبحیم داداشم رو می برد بیرون تا ما درس بخونیم. بابام اصلا مسئولیت پذیر نیست انگار ما گفتیم بچه بیار بعضی وقتا طلبکار میشه حس میکنم نکنه این بچه من و ابجیمه:))

خیلی حالم بده ی چیزی بگید اروم شم

دیگه شدم یه مرده متحرک با خاطرات تو.... 

اینم بگم وقتی قایم میشه تو اتاق میشینه فیلم میبینه. بخدا داداشم رو ی پارک نبرده یکبار،داداشم دریا چیه رودخونه هم ندیده،ی شهربازی هم نبردتش. فقط به فکر خودشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید سنشون یه کم بالاست و سختشه بچه کوچیک داشته باشه یعنی یه جورایی روش نمیشه

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
چرا احساس بدی از بابات گرفتم

خودم بخدا رابطه دختر پدرا را می بینم حسودیم میشه:)

خسته شدم،بغض لعنتی خفه ام میکنه

هی میخوام بهش برگردم نمیتونم

شاید سنشون یه کم بالاست و سختشه بچه کوچیک داشته باشه یعنی یه جورایی روش نمیشه

ن ۴۷ سالشه.

خب چرا به این چیزاش فکر نکرده. 

ن روش میشه اتفاقا

باهاش حرف بزن حس تو بگو

حرف گوش نمیده میگه من دغدغه دارم سرکار همینجوری اعصابم خرابه.فقط فکر میکنه اعصاب خودش داغونه.من خودم روز به روز درون گرا تر میشم،کلی استرس رومه،پسری که دوسش داشتم رفته با یکی دیگه،شبا کارم شده گریه.

بخدا از دستش خسته شدم،بعضی وقتا میگم کاش یکی پیدا میشد من از این خونه میرفتم

هیچوقت نمیبخشمشون  بلخره یه روز تاوان کتک های الکی و گریه هایی که کردم رو میبینن

منم از بابام کتک خوردم خیلی حس بدیه مخصوصا اگه توی جمع باشه. هنوز که هنوز نبخشیدمش

ن ۴۷ سالشه. خب چرا به این چیزاش فکر نکرده.  ن روش میشه اتفاقا

نمیدونم والا،ولی به نظرم یه بچه یه ساله اینقدرام دردسر نداره که نیاز باشه سه تا اذم بزرگ همزمان به پاش باشن میمونه بحث عاطفه پدر فرزندی که اونم باید مامتنت درست کنه شما زیاد فکرتو درگیر نکن عزیزم

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
نمیدونم والا،ولی به نظرم یه بچه یه ساله اینقدرام دردسر نداره که نیاز باشه سه تا اذم بزرگ همزمان به پ ...

ن فک کنم بدمتوجه شدید داداشم الان ۳سال و نیم داره. از یک سالکیش بابام دیگ شبا میره قایم می شه تا نبینتش.

اخه بدیش اینه هی میگه ما باید حواسمون باشه به داداشم