2777
2789
عنوان

تو‌ بودی چیکار میکردی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 488 بازدید | 39 پست
گفت باهات خوشحالم حس خوبی دارم ازت توقعی ام ندارم فقط باش نمیخوامم راجب خودت فکر بد کنی 

پس اون هدفش معلومه و منفعتش با تو هم معلومه تو هم فکرات رو بکن ببین اون برات چه سود و منفعتی داره که باهاش دوستی کنی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس اون هدفش معلومه و منفعتش با تو هم معلومه تو هم فکرات رو بکن ببین اون برات چه سود و منفعتی داره که ...

من سودی ندارم ازش دنبال سودش نیستم فقط ارومم میکنه شاید یه روزی ام داغونم کنه اینارو‌خوب میدونم 

درسته چقد شما خوب حرف میزنی دلم میشکنه میرم تو فکر کا سی سالمونه هردومون تجربه یه نامزدی ناموفق داری ...

عزیزم امیدوارم بهترین ها برات اتفاق بیفته🤍

گاهی وقتا نباید به بودن یه نفر خیلی اصرار کرد که شاید مناسب تر از ایشون در مسیر پیش روت قرار بگیره 

مشخصه که نیمچه احساس مثبتی داری به ایشون ولی به احساس بسنده نکن ابدا

(:
خب رابطه ای که منجر به آشنایی برای ازدواج نشه توش هیچ تعهدی نیست منافع خاص داره فقط یا هوس یا پول یا ...

اين چه حرفيه؟ اصلا درست نيست رابطه با هدف ازدواج شروع بشه اميد واهي و الكي به طرفين ميده و ممكنه يه سري عواقبم داشته باشه. رابطه بايد با هدف اشنايي بيشتر باشه و اگه درست جلو رفت به ازدواج اگه نه هم تموم. هوس ديگه چيهه ديگه

من سودی ندارم ازش دنبال سودش نیستم فقط ارومم میکنه شاید یه روزی ام داغونم کنه اینارو‌خوب میدونم  ...

من بودم وارد رابطه ای که به ازدواج نمی رسه نمی شدم . تعهد و مسئولیت و تشکیل خانواده برام ارزشمنده