2777
2789
عنوان

تو‌ بودی چیکار میکردی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 488 بازدید | 39 پست
قصد تو مهمه خودت قصدت چیه؟ اگه تو برات مهم نیست  باهاش ازدواج کنی مشکلی نیست  ولی اگر هد ...

من رابطه ای که تهش به ناکحا باابد میرسه رو‌نمیخوام ولی ممکن بود بهم دروغ بگه تهشم باز بشه هیچی 

اگه هدفت ازدواج و رابطه ی جدی هست باید وقتی که اون واضح بیان کرده نظرش رو تو هم نظرت رو بیان ک ...

مگم وقتی اینو گفته نظرش عوض نشه چی 

بعدش من دوسش دارم میدونمم اونم دوسم داره چون خیلی التماس کرد بمونم ولی اینکه ازدواج نمیخواد خیلی مسخره میسه دوس داشتن زیر سوال میبره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگم وقتی اینو گفته نظرش عوض نشه چی  بعدش من دوسش دارم میدونمم اونم دوسم داره چون خیلی التماس ک ...

اگه از علاقه و احساسش مطمعنی ، میتونی یه مقدار بهش زمان بدی و کم کم نظرش رو تغییر بدی 

البته که ریسک بزرگیه چون ممکنه همه ی علاقه ی الانش حرف باشه فقط و زود گذر /: فقط به اینکه خیلی اصرار به بودنت داشت نباید بسنده کنی 

(:

خب رابطه ای که منجر به آشنایی برای ازدواج نشه توش هیچ تعهدی نیست منافع خاص داره فقط یا هوس یا پول یا پله کردن کسی برای پیشرفت تو درس یا کار کلا ببین خودت چی میخای اون طرف که معلومه دنبال چیه و گفته

اگه از علاقه و احساسش مطمعنی ، میتونی یه مقدار بهش زمان بدی و کم کم نظرش رو تغییر بدی  البته ک ...

درسته چقد شما خوب حرف میزنی دلم میشکنه میرم تو فکر کا سی سالمونه هردومون تجربه یه نامزدی ناموفق داریم و سطح خانواداه و تصحیلاتکون یکیه 

خب رابطه ای که منجر به آشنایی برای ازدواج نشه توش هیچ تعهدی نیست منافع خاص داره فقط یا هوس یا پول یا ...

گفت باهات خوشحالم حس خوبی دارم ازت توقعی ام ندارم فقط باش نمیخوامم راجب خودت فکر بد کنی