2777
2789
عنوان

از چه سنی غذای کمکی شروع کردین؟

82 بازدید | 16 پست

پسر من چهار ماه و دوازده روزش هست

وزن تولدش ۳۹۸۰بود الان فکر کنم به ۸۳۰۰ رسیده... شیر خودم رو میخوره و شیر کمکی هم نخورد

خیلی خودش رو پرت می‌کنه رو غذا ها و میوه های که ما میخوریم، همه اش با چشم دنبال غذای ماست و هی تموم میخوره و انگار که میخواد از ما بگیره غذا رو، دیروز بغلم بود و داشتم نارنگی میخوردم، عین قحطی زده ها خودش رو پرت کرد روی نارنگی و میک زد😐 منم مانعش شدم 

دکترش نظرش رو شروع از شش ماهگی هست

واقعا موندم چیکار کنم!!

این بچه انگار دیگه سیر نمیشه، به خصوص عصرها تا صبح فقط آویزون من هست...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب یعنی تا الان که ۱سالو دوماهشه غیر شیر هیچی نخورده؟

بهتر نیست به نظر دکترش عمل کنی؟

باید به خودم ثابت کنم میتونم.میون اینهمه آرزویی که نیمه‌های راه رها شد و به سیاهچاله‌ی تاریخ رفت این آخرین آرزوم باید برآورده بشه؛ به هر قیمتی. تلاش میکنم چون به اون فریادِ شادی، از عمق وجودم احتیاج دارم. بخاطر خودم مامان، بچه ها و سیس کوچولو انجامش میدم.این شادیو از خودمون دریغ نمیکنم..... هرگز. /
یکسالش نیست که چهار ماه و نیم هست.

عه معذرت میخوام اشتباه خوندم

باید به خودم ثابت کنم میتونم.میون اینهمه آرزویی که نیمه‌های راه رها شد و به سیاهچاله‌ی تاریخ رفت این آخرین آرزوم باید برآورده بشه؛ به هر قیمتی. تلاش میکنم چون به اون فریادِ شادی، از عمق وجودم احتیاج دارم. بخاطر خودم مامان، بچه ها و سیس کوچولو انجامش میدم.این شادیو از خودمون دریغ نمیکنم..... هرگز. /
بچه هرچی ببینه میخواد تو دهنش کنه حالا چ خورامی باضه چ وسیله بنظرم زوده همون شش ماهگی شروع کن 

میترسم رشدش کم بشه و شیرم کافی نباشه دیگه براش، کم مونده چند تا دکتر دیگه هم ببرم برا مشورت

عزیزم اشکالی نداره انقد ذوق میوه و خوراکی داره عادیه

تا جایی که میتونی از خوراکی خودتون دور نگه دار ولی اگه نتونستید یذره لب دهنش بگیر بازی کنه و زبون بزنه ولی نخوره

مثلا یذره هندونه بزن به لبش

بعضی دکترا میگن ۴ماهگی بعضیا ۶ ماهگی ولی شما صبر کن یکم زوده

میتونی شیرخشک براش درست کنی با لیوان یا قاشق بهش بدی یا اگه نی میگیره

حریره بادومم کم کم شروع کن فقط اصلا نمک بهش نده هنوز معده ش نمیتونه هضم کنه

زندگی که یک بار زیر سوال نرود، ارزش زیستن ندارد...