2777
2789

سلام قشنگا من مشهدم من و همسرم می‌خوایم خونه مسکن مهر بخریم و حقیقتا در مورد شرایطش هیچ چیزی نمیدونیم اصلا هنوز هست یانه ؟میشه کسانی که تجربه دارن راهنماییم کنین....یا کلا در مورد خونه به صورت اقساطی کلیییی دعاتون میکنم پیشاپیش ممنون از همتون..

خدایا رحمتت رو شکر....عاشقتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما مسکن ملی ثبت نام کردیم .مهر که دیکه نیست هرچی بوده دیکه صاحب دارن راحت خرید فروش میشن.

عشقم میشه راجبش توضیح بدی؟شما چقدر می‌خوایم هزینه کنبن؟اقساطش چه جوریه؟مشهدی؟

خدایا رحمتت رو شکر....عاشقتم
مسکن ملی چیه؟ببخشید نمی‌دونم چه جوربه

مثل مسکن مهره 

ثبت نام میکنی هر چهارماه 40الی 60میلیون میگیرن تا 400میلیون کامل بشه 

تو یه ساختمون یه واحد بهت میدن بعد باز قسط وام شروع میشه

عشقم میشه راجبش توضیح بدی؟شما چقدر می‌خوایم هزینه کنبن؟اقساطش چه جوریه؟مشهدی؟

نه مشهد نیستیم.ما ۴قسط ۵۰میلیونی دادیم یکی دیگه داریم ولی اصلا منظم نیست بگیم چند ماه یکبار باید بدیم.وقتی این۲۵۰رو دادیم بانک وام میده الان شده ۴۵۰ یا ۵۰۰میلبون .وقتی ام خونه رو تحویل دادن قسط بانک شروع میشه .کابینت کمد دیواری پکیج هم باخودمون دیکه

نه مشهد نیستیم.ما ۴قسط ۵۰میلیونی دادیم یکی دیگه داریم ولی اصلا منظم نیست بگیم چند ماه یکبار باید بدی ...

ببخشید میپرسم 

کجایین؟ 

الان با این مقدار پول که دادین تو چه مرحله ای هست خونتون

وام؟چه وامی

وام برای ساختن دیکه .از بانک مسکن.دست ما نمیدن بان میریزه بحساب مسکن شهرسازی.ما شهرکردیم دیروز رئیس جمهور اومد افتتاح کرد مسکن ملی دور اول اینجا رو خونه ها خخخخیلی بهتر از مسکن مهر بودن