دوستان من یه بار نامزد کردم و فهمیدم خانواده پسره به درد ما نمی خورن و از دماغ فیل افتادن و نمی شه از پسره هم بخوام قطع رابطه کنه و اینا پس ازش جدا شدم
امسال تصمیم گرفتم تو یه رشته دیگه ای برم پیشواز آینده ولی دقیقا وقت اوایل مطالعه ام نامزد سابق ام باهام تماس گرفت
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
هیچی زنگ زد می گفت می خواد منو ببینه باید در رابطه با موضوعی باهام حرف بزنه خیلی هم اصرار کرد و منم رفتم سرقرار و شروع کرد درباره روابط گرممون تو دوران نامزدی حرف زد که به خاطر اون همه محبت من و یهویی پشت پا زدنم بهش دیگه نمی تونه به زن اعتماد کنه
دوستان یه سوال بنظرتون توی نامزدی تماس فیزیکی در حد دست همو گرفتن و بغل باید باشه اشکالی داره یا ن د ...
من خیلی تند رفتم زیادی محبت کردم و بهش عشقمو نشون دادم الان پشیمونم دیگه حتی نمی تونم به احساساتم اعتماد کنم ...به نظرم تو نامزدی فقط باید باهم دیگه حرف زد و از اهداف هم خبردار شد و شان اجتماعی خانواده اش
قبل ترش از اقوامم اومده بود خواستگاری منتها من به خاطر لوس بودن پسره دست به سرشون کردم منتها اونا واسه اینکه کم نیارن به همه گفتن رها گفته دارم فکر می کنم و بعد مشخص شدن تکلیفمم چشم دوباره یه مجلس می ذاریم و باهم حرف می زنیم !
اینم شنیده بهم بار اول گفت من و خانواده ام چی ازون پسره دماغو کمتر بود که که زدی زیر همه چی
من خیلی تند رفتم زیادی محبت کردم و بهش عشقمو نشون دادم الان پشیمونم دیگه حتی نمی تونم به احساساتم اع ...
منم از همین میترسم حدود 5 ماهه نامزدیم و چندروز پیش درخواست داد که میتونم دستتو بگیرم منم تو رو در وایسی قرار گرفتم قبول کردم که الان پشیمونم خودش گف بیا بغلت کنم خجالتت بریزه گفتم نه نذاشتم ولی اینکه باز بخواد دستمو بگیره یا باز صحبت بغل کنه همش میترسم و فعلا تا 7 الی 8 ماه هم نمیتونم عقد کنم همین بیشتر میکنه ترسمو که الان که نامزدیم این کارارو کنه