2777
2789

من یه دختر ۵ ماه و نیمه دارم، تا همین حدود یک ماه پیش قبل اینکه بتونه غلت بزنه خوابش تقریبا خوب بود توی طول شب مثلا سه ساعت یبار یا دو ساعت و نیم یبار بیدار میشد از اولم کولیک و دلدرد نداشت، بعضی موقع ها یکم پاهاشو تو دلش جمع میکرد ولی نه خیلی زیاد و طولانی در حد بچه های کولیکی، حالاحدودا بیشتر از یک ماهه که شبا خیلی بیدار میشه گاهی یکساعت یبار غلت میزنه گریه میکنه اولا نمیتونست از رو شکم به پشت برگرده گریه میکرد درستش میکردم ولی حالا هم که میتونه باز غلت میزنه بیدار میشه گریه میکنه فقطم باید شیرش بدم تا بخوابه گاهی اوقات از شب تا صبح شاید ۶ بار بیدار شه، منم هرچی میخوابم خستگیم نمیره از شب تا ۱۱ صبح انقدر بیدار میشم که دلم میخواد گریه کنم😭😭 بنظرتون مشکلش چیه؟چیکار کنم؟اینم بگم فقط شیر خودمو میخوره وزشم نرماله

و اگر بر تو ببندد همه ره‌ها و گذرها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند…#مولانا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شبا قبل خواب شکمشو ماساژ بده

یه نرمشی با پاهاشون انجام میدن تا نفخشو بگیرن

یا اروغشو چندبار بگیر

نافشو با روغن زیتون چرب کن و شکمشو با روغن ماساژ بده

احتمالا دلپیچه داره که بیدار میشه

اتاقم تاریک کن 

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
دکتر متخصص ببرش   کمک نداری ؟ حداقل خودت سه چهار ساعت بخوابی

اخه هیچ کس نمیتونه کمک کنه چون فقط پا سینه خوابش میبره ، همش فکر میکردم اوکی میشه ولی گفتم بپرسم ببینم بقیه هم این مشکلو داشتن تا حالا حتما تو این هفته متخصصم میبرم

و اگر بر تو ببندد همه ره‌ها و گذرها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند…#مولانا
شبا قبل خواب شکمشو ماساژ بده یه نرمشی با پاهاشون انجام میدن تا نفخشو بگیرن یا اروغشو چندبار بگیر ...

ممنون عزیزم امتحان میکنم

شب تا صبح ۶ بار بیدار شدن واسه بچه ۵ماهه زیاد نیست ضمن اینکه گویا صبح شما ظهر هست چون ۱۱ظهر حساب میش ...

من تقریبا تا صبح بیدارم چون تا میشینم شیرش میدم تا میاد خودم خوابم ببره دوباره گریه میکنه صبح ساعت ۸ از شدت گردن درد و کمر درد دیگه نمیتونم از سر جام بلند شم فقط دراز میکشم کنارش تا ۱۱ که با خستگی تمام مجبورم بلند شم.. در ضمن میتونی با لحن خوب بزنی مگه طلبکاری 

میگن بچه ها وقتی غلت زدن یاد میگیرن تو خوابم این مهارت تمرین می‌کنن... حالا غیر از اون شاید بینیش کی ...

خودمم بیشتر فکر میکنم بهمین خاطره چون وقتی شروع به غلت زدن کرد اینطوری شد

شیر خشک بده شب

امکانش هست اگه شبا شیر خشک بدم دیگه سینه خودمو نگیره؟