2777
2789
عنوان

پشم ریزون ترین چیزی که از زندگی بقیه فهمیدین چی بوده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1549 بازدید | 66 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسر خاله‌ام ظاهرا با زن همسایه به هم علاقه‌مند میشن اون زن دوتا بچه هم داشت ولی پسرخاله‌ام مجرد بود ...

این جور مردا نسبت به زنشون شکاک نمیشن؟ آخه فک کن زنت با وجود دوتا بچه راحت شوهرشو ول کرده چه تضمینی هست تو رو هم ول نکنه بره با یکی دیگه

💙آمیتیس💙گل سرخ من
مگه میشه نشن به هرحال تو مراسمی جایی بالاخره رو به رو میشن مگر اینکه کلا قطع ارتباط کنن نخوان همو بب ...

دوست منم یه سال با پسر عمه اش دوست بود داداش پسر عمشم در جریان همه چیشون بود. بعد بهم میزنن. کات میکنن. همون داداشه پیاد خواستگاری و ازدواج میکنن

این جور مردا نسبت به زنشون شکاک نمیشن؟ آخه فک کن زنت با وجود دوتا بچه راحت شوهرشو ول کرده چه تضمینی ...

نمیدونم من باهاشون رفت و آمد آنچنان ندارم

نه خیلی از فرایند طلاقش اطلاع دارم نه ازدواج و زندگیشون

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
دوست منم یه سال با پسر عمه اش دوست بود داداش پسر عمشم در جریان همه چیشون بود. بعد بهم میزنن. کات میک ...

نمیدونم واقعا من جاشون نیستم

ولی به نظرم یه جوریه انگار هی دیدن اون آدم قبلی اگه خودم باشم فکر نکنم بتونم قبول کنم

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
😂😨این جدید بود همچین چیزی تا حالا نشنیدم خیلی غیر قابل درکه

خودمم هنوز هنگم بعد از چندماه 🤦🏻‍♀️

ارغوان‌؛شاخه‌ی‌ همخونِ‌ جدا‌مانده‌ی‌ من‌ . .آسمان‌ تو‌ 
نمیدونم واقعا من جاشون نیستم ولی به نظرم یه جوریه انگار هی دیدن اون آدم قبلی اگه خودم باشم فکر نکنم ...

خواهر شوهر منم با پسر عموش نامزدی بود بعد جدا شدن برادر نامزدش رفت خواستگاریش از ترس اونکه بقیه نگن سر و سری با هم داشتن و شده فیلم جم با وجود اون که وضع پسره عالی بود رد کرد پسره هنوز که هنوزه عاشق خواهر شوهرم هست هر دو هم بچه دارن و ازدواج کردن

💙آمیتیس💙گل سرخ من
خواهر شوهر منم با پسر عموش نامزدی بود بعد جدا شدن برادر نامزدش رفت خواستگاریش از ترس اونکه بقیه نگن ...

چه غم‌انگیز🚶‍♀️

چه غم‌انگیز🚶‍♀️

آره واقعا ،هیچ کدوم هم اونطوری که باید خوشبخت نیستن من چند بار نگاه های پسره رو به خواهر شوهرم دیدم، شوهرم میگه از اول عاشق خواهرم بود، رفت سربازی عید که برگشت خواهرم با داداشش نامزد بود

💙آمیتیس💙گل سرخ من