این جور مردا نسبت به زنشون شکاک نمیشن؟ آخه فک کن زنت با وجود دوتا بچه راحت شوهرشو ول کرده چه تضمینی ...
نمیدونم من باهاشون رفت و آمد آنچنان ندارم
نه خیلی از فرایند طلاقش اطلاع دارم نه ازدواج و زندگیشون
اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر میکنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی میکنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
دوست منم یه سال با پسر عمه اش دوست بود داداش پسر عمشم در جریان همه چیشون بود. بعد بهم میزنن. کات میک ...
نمیدونم واقعا من جاشون نیستم
ولی به نظرم یه جوریه انگار هی دیدن اون آدم قبلی اگه خودم باشم فکر نکنم بتونم قبول کنم
اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر میکنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی میکنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
نمیدونم واقعا من جاشون نیستم ولی به نظرم یه جوریه انگار هی دیدن اون آدم قبلی اگه خودم باشم فکر نکنم ...
خواهر شوهر منم با پسر عموش نامزدی بود بعد جدا شدن برادر نامزدش رفت خواستگاریش از ترس اونکه بقیه نگن سر و سری با هم داشتن و شده فیلم جم با وجود اون که وضع پسره عالی بود رد کرد پسره هنوز که هنوزه عاشق خواهر شوهرم هست هر دو هم بچه دارن و ازدواج کردن
خواهر شوهر منم با پسر عموش نامزدی بود بعد جدا شدن برادر نامزدش رفت خواستگاریش از ترس اونکه بقیه نگن ...
چه غمانگیز🚶♀️
آره واقعا ،هیچ کدوم هم اونطوری که باید خوشبخت نیستن من چند بار نگاه های پسره رو به خواهر شوهرم دیدم، شوهرم میگه از اول عاشق خواهرم بود، رفت سربازی عید که برگشت خواهرم با داداشش نامزد بود