2777
2789

خودم اول میگم، فکر می کردم دختر عموم از سر خوشی زیاد و مسافرت و این چیزا بچه نمیاره بعد فهمیدم که خونشون به هم نخورده و جرات نمیکنن که بچه دار بشن 😢

💙آمیتیس💙گل سرخ من

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دنیا هیچ ارزشی نداره

آخرش ۲مترجاعه 

چیزی با خودتون نمی‌برید جز کار نیک

پشم ریزون نیس ولی تلنگر خوبه گاهی

- عشقِ‌تو💔شیرین‌ترین‌داستانِ‌این‌دنیایِ‌تلخ‌است‌ حسین..(:️ روزگاری خواهد آمد که مردم به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی تعجب می کنند(امیرالمؤمنین علی علیه السلام )ادما تو زندگیت زودگذرن پس حالتو با خودت خوب کن نه با وجود بقیه🌱☀️❤️

یه زن و شوهری و فکر میکردم خیلی خوشبختن. بعد از دهن بچش در رفت که مادرش چقدر گریه میکنه. یکم بعد فهمیدم سر شاغل بودن مادر مشکل دارن و میخوان طلاق بگیرن. حقیقتا دلم سوخت. میگفتم کاش مثل تصوراتم بود زندگیشون

زن فامیلمون که فک میکردم بااین خوشگلی چقدباخداوخوب بوده که اصلادوس پسرنداشته توزندگی مجردیش...

وتشتش ازروپشت بوم افتاد که قبل وبعدازدواجش دوسپسرداشته وداره اونم فرااااااوااااان ودرحال طلاقه

به زودی دراین مکان امضای زیبایی درج خواهد شد!.......البته اگه دوباره اینجاروپیداکنم😂😂😅قلب منیBولی خیلی بیشوری اه خری مغزنداری هرچی میگم ایه یاسین توگوش خرخوندنه....

فهمیدم یه دختره قبلا بااستادم رابطه داشته دوران دوستی پسره کات میکنه اینم میاد محل کارپسره ابروریزی کرده اونم مجبورش شد بگیرتش 

استوری هاشو میدیدم یچیزی دیگ فکرمیکردم فکرمیکردم پسره عاشق اش شده اومدگرفتش 

❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️
ازکی بود

همزملن که شوهر داشت 

دوست پسر هم داشت و باهاش رابطه داشت

ISTP...ایران زیبایم روزی میرسه که از دست مهاجما خلاص میشی و نفس میکشی💚🤍❤️  اسم‌های کاربری یادم نمیمونه🥲
یه آشنایی برای اینکه پوز همه رو بخوابونه زمین برای دخترش عروسی انچنانی گرفت جهاز انچنانی گرفت  ...

دقیقا تو اقوام شوهرم... شوهر خالش بخاطر چشم و هم چشمی عقد و عروسی و جهاز آنچنانی داد و اینا بعد ۶ ماه دختره اومد قهر چون فهمیدن معتاده 

از تلخ‌ترین جملات تاریخ ادبیات شاید عبارتِ کتاب :«انّی راحلة» السباعی باشه جایی که دختری عاشق رو به زور به عقدِ مرد دیگه‌ای در میارن  وقتی حلقه رو  به دستش میندازن... میگه هرگز گمان نمی‌کردم که آدمیزاد   :ممکن است از انگشتانش هم به دار آویخته شود