2777
2789
عنوان

اگه کسی ازتون سه سانت کوتاهتر باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 26 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره‌ چون یه چند نفر هستن که قراره بیینمشون بعد یکیشون قدش ۳ سانت یا ۴ سانت فک کنم بلندتره میخوام مطم ...

اوکیه اره کوتاه‌تر میبینه مخصوصا اگه پسر باشه ۴ ۵ سانت بلندتر باشه

جدی قشنگ سرشو پایینتر میبینی؟اگه بره فیزیوتراپی برا قد ۲ سانت بلندتر میشه فک کنم

اره دقیقا 

باورت میشه شوهر من تا سن بیست چهارسالگی رشد قدی داشت به هرکسی میگم قبول نمیکنه خودم  هیجده سالگی متوقف شد 

اره دقیقا باورت میشه شوهر من تا سن بیست چهارسالگی رشد قدی داشت به هرکسی میگم قبول نمیکنه خودم هیجده ...

صفحات رشد به خاطر استروژن جوش میخورن و بسته میشن شوهر شما دیرتر بسته شده چون تستسترونش احتمالا تبدیل به استروژن کافی نشده و تا ۲۴ سالگی رشد کرده ماشالا😁این برا مردا خیلی عادیه 

اره دقیقا باورت میشه شوهر من تا سن بیست چهارسالگی رشد قدی داشت به هرکسی میگم قبول نمیکنه خودم هیجده ...

چجوری میشه؟ قدو بلند کرد؟ 

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

صفحات رشد به خاطر استروژن جوش میخورن و بسته میشن شوهر شما دیرتر بسته شده چون تستسترونش احتمالا تبدیل ...

اگه بخایم صفحه رشد زود بسته شه باید چکار کرد؟من خودم ۱۸۰ ام دوست ندارم دخترم مث من بشه قدش.البته هنوز یکسالو نیمشه ولی از الان دنبال راه حلم که قدش دیگه نهایت تا ۱۶۵ بیشتر نشه

اگه بخایم صفحه رشد زود بسته شه باید چکار کرد؟من خودم ۱۸۰ ام دوست ندارم دخترم مث من بشه قدش.البته هنو ...

ژنتیک مهم‌ترین عاملشه، چون شما و پدرش قدتون هر دو بلندتر از میانگینه احتمالا قدش بلند میشه

یه بخششم هورمونیه مثلاً دخترا بعد اولین قاعدگی نهایتاً ۹ یا ۱۰ سانتی‌متر رشد می‌کنن که به خاطر افزایش استروژنه

اگه ببریدش دکتر میتونه تا حد خیلی کمی کمک کنه اونم با درمان با استروژن با دوز بالا که خودش کلی عوارض داره. این کار رو تا جایی که می‌دونم، فقط برای دخترانی انجام می‌دن که با توجه به عکس‌برداری‌ها و آزمایشات و...می‌فهمن رشدشون قراره خیلی غیرطبیعی باشه 

کلا تنها چیزی که صفحات رشده یه انسانو میبنده استروژنه چه زن چه مرد