2777
2789
عنوان

متفاوت ترین غذایی که خوردی چی بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 257 بازدید | 27 پست
سوپ کرفس و هویج😐😐😐😂😂😂  دریک جمله غلط کردم غلط  من از هر ۲ تاش متنفرممممم

چه باحال 😁

چه حرفها که درونم نگفته  میماند...                                          خوشا به حال شماها که شاعری بلدید..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاسه کباب  اردبیل  خیلی عالی بود  ولی با شوهرم بودیم که کلا همیشه سفر رو زهر میکنه ...

تا حالا نشنیدم توش چیا داره؟

چه حرفها که درونم نگفته  میماند...                                          خوشا به حال شماها که شاعری بلدید..
تا حالا نشنیدم توش چیا داره؟

همه جور کبابی بود تقریبا 

جوجه و بره  و ...

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

ولی حلیم با قیمه از موقعی ک شنیدم نتونستم هضمش کنم 

حق داری

همه جور کبابی بود تقریبا  جوجه و بره  و ...

دلم خواست گوشت هم که گرون 🙄😭

ولی حلیم با قیمه از موقعی ک شنیدم نتونستم هضمش کنم 

حلیمش مثل تهران نیست رنگش سفیده کاملا ، گوشت هم نداره

اتفاقا خوشمزس یه بار امتحانش کنی خوشت میاد ،البته باید اشپز خوبی هم درست کرده باشه 

متولد 84 نیستم !                            اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ (اَبَداً) ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ
حلیمش مثل تهران نیست رنگش سفیده کاملا ، گوشت هم نداره اتفاقا خوشمزس یه بار امتحانش کنی خوشت میاد ،ا ...

تا حالا نخوردم 

ولی یکبار میخورم

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

دلم خواست گوشت هم که گرون 🙄😭

حلال کن خواهر 🤦‍♀️

دیگه خودت میگی غذا بگید بعد عذاب وجدانم میدی 💇‍♀️😁😂🖐

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

حلال کن خواهر 🤦‍♀️ دیگه خودت میگی غذا بگید بعد عذاب وجدانم میدی 💇‍♀️😁😂🖐

قربونت انشالله سلامت باشی عذاب وجدان نداشته باش😁