2777
2789
عنوان

متفاوت ترین غذایی که خوردی چی بوده

257 بازدید | 27 پست

کجا خوردین با کی بوده اگه بخوای تو یه کلمه توصیفش کنی چی به ذهنت میاد؟

چه حرفها که درونم نگفته  میماند...                                          خوشا به حال شماها که شاعری بلدید..

دوستان منم  تاپیک غذا زدم اگه دوس داشتین بیاین

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیک‌ها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یادم نمیاد اسمشو اما رفتیم بندرعباس ی نون خوردم همه ادویه ای روش بود یکمم مزه ماهی میداد خیلی خوشم اومد

میدونی چرا تابوت جوونا سنگینه؟! چون با ارزوهاشون دفن میشن💔    کاربری یازدهم🤐            

نمیدونم والا اطراف ما دسپختشون خوبه عجیب غریب نمیپزن   

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

گوشت خوک عموم اوره بود خوردیم خیلی خوشمزه بود 

یسری گوشت گراز آورد اونم خوشمزه بود

لابستر با دوستم خوردیم اونم خوب بود

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

سوشی 

با پدر ومادرم 

با احترام به همه ی دوست داران سوشی ، افتضاح بود طعمش 😅

متولد 84 نیستم !                            اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ (اَبَداً) ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ

کاسه کباب 

اردبیل 

خیلی عالی بود 

ولی با شوهرم بودیم که کلا همیشه سفر رو زهر میکنه ولی بهترین قسمت سفر همین بود و تمام

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️