2777
2789
عنوان

چکار کنم شوهرم بهم محبت کنه

242 بازدید | 9 پست

کسانی که تجربه دارن راهنمایی کنید دوساله ازدواج کردم هیچ محبت کلامی نداره یک بارم قربون صرقه نرفته وظایف انجام میده کم کسری ندارم احترام میزاره ولی رابطه خیلی سرده انگار دوتا همخونه چکار کنم یکم گرم بشیم بگم هم همشه قربون صدقه ش میرم انواع لباس خواب میپوشم صدام خوبه مدام واسش با اسم خودش اواز میخونم تمام مناسبت ها کادو میگیرم ولی اون نمیگیره بعد بچه طلاقه همش گذاشتم به این حساب که ندیده تا یاد بگیره لطفا راهنمایی کنید مرسی از وجودتون

تابحال این هارو به خود همسرت گفتی؟ 

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تابحال این هارو به خود همسرت گفتی؟ 

هزاران بار میگه احتیاج به گفتن نیست وقتی عملی ثابت میکنم ولی واقعیتش من بیشر از عمل به کلام احتیاج دارم نه من تمام زن ها اینطورن 

باخودش حرف بزن اگر افاقه نکرد برید مشاوره .... منو همسرم هر  دو بچه طلاقیم اونم خالی از عاطفست گاهی حرف قشنگ بخواد بزنه انگار ادا در میاره ولی منم اذیت میشم اما چ میشه کرد شانس مایه 

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .

خودت جواب خودتو دادی چون ندیده تا یاد بگیره 

شما باید صبورتر باشی میدونم کار سختی داری منم همین جوری ام چون خانوادشو از دست داده همسرم ندیده تا یاد بگیره اهل رفاقت دوست دختری هم نیست 

الان دیگه پذیرفتم بعد دو سال همین ک منو بلده بهم احترام میزاره مراقبمه وقتی خواب بد میبینم شبا و جیغ میزنم میاد اروم بیدارم میکنه و نوازشم میکنه تا خابم ببره همین کاراش یعنی عشق بعنی محبت 

ولی من همیشه میگم دوستت دارم حتی تو رابطه هم من همیشه درخواست میدم ولی عب نداره میدونم بهم علاقه داره و همین بسه

خودت جواب خودتو دادی چون ندیده تا یاد بگیره  شما باید صبورتر باشی میدونم کار سختی داری منم همی ...

من نمیتونم چون نیاز دارم هر راهی باشه انجام میدم چون نمیخام طلاق بگیرم یا به راه بد کشیده بشم