2777
2789

سلام دوستای گلم

ببخشید بی ادبیه ولی مجبورم مطرحش کنم🩵

منو همسرم یکساله اقدام کردیم برای بچه دار شدن اما تا الان بی نتیجه بوده و من باردار نشدم

خودم تنبلی دارم اما از همسرم مطمئن نبودم تا درمانم رو ادامه بدم و داروهای هورمونی استفاده کنم

بلاخره همسرم راضی شده ازمایش اسپرم بده اما میگه میدونم که نمیتونم این کارو انجام بدم

تو خونه شرایطش رو نداریم تو ازمایشگاه هم این کار براش خیلی سخته چون تو برگه ی ازمایشگاه نوشته نمونه باید از طریق خودتحریکی و بدون هیچگونه مواد چرب کننده جمع آوری بشه،اینجوری که تقریبا غیر ممکنه

کسی تجربه ی مشابه داره که چکار باید کرد؟

برای مادر شدنم دعا کنید☺️1401/12/16

توی خونه می‌تونه انجام بده بعد زیر بغل بزار زیر ده دقیقه برسون ازمایشگاه

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توی خونه می‌تونه انجام بده بعد زیر بغل بزار زیر ده دقیقه برسون ازمایشگاه

عزیزم توی خونه هم شرایط همینه

باید از طریق خودتحریکی باشه و بدون مواد چرب کننده

اینجوری اذیت میشه

واقعا دارم دیوونه میشم

تو خونه اصلا نباید انجام بده چون باید زود نمونه تو شرایط خاص بمونه

شوهرت داره ناز میکنه دیگه خیلی از مردها انجام میدن چیزشونم بدون کرم زدن طوری نمیشه 🤣🤣🤣🤣

هیچ اگر سایه پذیرد، منم آن سایه ی هیچ... 
عزیزم توی خونه هم شرایط همینه باید از طریق خودتحریکی باشه و بدون مواد چرب کننده اینجوری اذیت میشه ...

آب بزنه 

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.
عزیزم توی خونه هم شرایط همینه باید از طریق خودتحریکی باشه و بدون مواد چرب کننده اینجوری اذیت میشه ...

ما این همه سختی تحمل کردیم بعد مردا یه ج...ق زدن براشون انقدر سخته

انقدر تحویلش نگیر چرا دیوونه بشی

هیچ اگر سایه پذیرد، منم آن سایه ی هیچ... 
تو خونه اصلا نباید انجام بده چون باید زود نمونه تو شرایط خاص بمونه شوهرت داره ناز میکنه دیگه خیلی ا ...

منو ترسونده

میگه من میام ولی میدونم که نمیتونم…انجامش بدم اصلا نمیشه

خدایا چی میشد به فرجی میشد

واقعا خسته شدم