2777
2789
عنوان

دکتر آب پاکی ریخت تو دستم😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 5915 بازدید | 71 پست
عزیزدلم اگه اعتقاد داری  یکی از اقوام ما چندتا دکتر گفتن عمرا باردار بشی ... نذر دخترامام حسن ...

چجوریه نذرش ؟؟

دلم خونه به خدااااا..

برای تو که خدایی،خدای من تو بگو که استجابت کدامین دعای من سخت است؟؟😔

دکترتون رو عوض کنید 

اگر نیاز هست با همسرتون صحبت کنید و پیگیر رحم اجاره ای شید 

اصلن از درگاه خدا ناامید نباشید که قطعن حکمتی داشته.. 

ولي من براتون نذر صلوات برمیدارم به نیت 14 معصوم و 5 تاشو گرو میذارم پیش امام حسین.. انشالله بعد از حاجت روایی تون به من خبرش رو بدید 

خداروشکر تا الان 4.5 نفر از همین سایت خبر بارداری‌ ن رو دادن بهم البته که بخاطر نذر نیست ولی خب میگن با زبونی که گناه نکردی.. حاجتت زودتر برآورده میشه.. 

امیدوارم همین روزها یه جفت نینی خوشگل و سالم یهویی بیاد تو دلتون و بمونن براتون و سال دیگه این موقه بغلتون باشن💚

بعد از خدا حاجتتون رو از حضرت ام البنین و علی اصغر میخام❤️

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اجازه بده یکم بگذره بعد با ارامش باهاش صحبت کن  تخمک اهدایی رو رضایت داد که بچه نسبت خونی با ت ...

تخمک اهدایی با کلی التماس قبول کرد اینو میگه حرفش هم نزن

بچه که داری. ول کن بسپار به خدا شد شد نشد نشد 

دیه دیشب با خودم میگفتم همینو خدا برام حفظش کنه دیگه نمیخوامم..دیگه دل گذاشتم

دکترتون رو عوض کنید  اگر نیاز هست با همسرتون صحبت کنید و پیگیر رحم اجاره ای شید  اصلن از ...

خدا خیرت بده

چجوریه نذرش ؟؟ دلم خونه به خدااااا..

کار خاصی قرار نیست انجام بدی 

فقط از ته قلبت قسم بده خدارو 

وقتی دکتر به قول شما اب پاکی رو ریخت ، ما واقعا قلبمون شکست با تمام نا امیدی توسل کردیم ، با چشم گریون ...

البته کسی ناراحت نشه ! نمیگم بچه همه چیزه ولی خب ....

اگه میتونی ۴۰ شب دعا بخون ، هردعایی فرقی نداره 

یا حتی هر چقدر که میتونی صلوات بفرستی 

متولد 84 نیستم !                            اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ (اَبَداً) ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ
پس تو که همه راه ها رو رفتی به عکس رنگی هم بگیر و به حرف یه دکتر امیدت رو از دست نده نه با سونو اصلا ...

آخه عکس رنگی هم گرفتم گفت نرماله

من الان سرچ کردم رحم خمیده ،هیچکدوم ننوشته باعث نازایی میشه همش نوشته مشکلی در سلامت جنین نداره  ...

دمتری میگفت نمیذاره اسپرم به تخمک برسه..پیشه یک دکتر دیگه هم میرم ببینم 

ببین الان خودت بشین یکم راجبش بخون 

شاید بقول دکتر سخت باشه ولی اینکه میگی اب پاکی ریخته رو دستت یعنی اصلا امکان بارداری نیس ،نه اینجوری نیس 

خداخیلی بزرگتر از اونه که بشه باگناه کردن ازش دور شد

ببین اگه گفته نمیزاره تخمک ب اسپرم برسه، ربطی نداره. چون شما کلا IVF  میکنین ،اسپرم و تخمک تو محیط آزمایشگاه لقاح داده میشه. مگه اینکه خمیده بودن اجازه نده نطفه رو نگه داره. 

کدوم شهری؟ 

[QUOTE=317808990]ببین اگه گفته نمیزاره تخمک ب اسپرم برسه، ربطی نداره. چون شما کلا IVF  میکنین ،اسپرم و تخمک تو م ...[/QUO

شهرستان.. من انقدردکتر رفتم سونو دادم عکس رنگی‌گرفتم همه میگفتن رحم نرمال..تو سونو واژینال شکل رحم نشون نمیده؟؟؟

[QUOTE=317808990]ببین اگه گفته نمیزاره تخمک ب اسپرم برسه، ربطی نداره. چون شما کلا IVF  میکنین ، ...

میدونم، کدوم شهر هستی؟ اگر میتونی مرکز استان تون برو پیش متخصص پریناتولوژی یا کسی که تخصصش ناباروری باشه. تهران میتونی ام که چه بهتر، یبار حداقل ویزیت بشی با یه دکتر خوب. 

تخمک خودت نداشتی درسته؟ چون اهدایی گرفتی میگم

ی پزشک حاذق ساختار رحم و چک کنه خیالت راحت بشه.