2777
2789
یعنی می‌خوام خفه آت کنم لعنتی رسته به این خوبی خیلی ها توی حسرتت جای تو باشن آنوقت تو میگی فلان وای ...

ولی من میخوام آرزوی خودمو زندگی کنم نه آرزوی بقیه رو 😂💔

ترم یکو دارم میگذرونم، ترم دو مرخصی میگیرم، فوقش یه ترم عقب میفتم دیگه، دندان هم. که یکسال کمتره

از کجا مطمئنی قبول میشی حالا؟یعنی ۱۰۰ درصد مطمئنی؟

یه دوستی داشتیم رتبش ۱۰۰۰ شد پزشکی شهر خودم که شهر کوچیکیه میاورد اون سال. نزد گفت دورقمی یا سه رقمی میخوام. ۵ ساله همونم نمیاره!!میدونی چه حال روحی داره؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی می‌خوام خفه آت کنم لعنتی رسته به این خوبی خیلی ها توی حسرتت جای تو باشن آنوقت تو میگی فلان وای ...

دوست نداره دیگه 

بعدا خودش عذاب می کشه 

علاقه راه رو خیلی آسون تر می کنه 

زندگی به من آموخت هیچ زندگی بدون درد نیست⚡ هیچ موفقیتی بدون تلاش نیست🎓 هیچ عشقی بدون اعتماد نیست❤️ ولی گاها بالا تر از سیاهی رنگی است و آن رنگ دل آدمه بی وجدانه🙂🖤
قبولیت عجیبه  تو باید دندون میاوردی  اتفاقا پزشکی بهشتی نباید میاوردی  چرا اینجوری ...

دندون هیچ جا قبول نشدم و این واقعا عجیبه، بهشتی هم که چون بومی هستم منطقه سه هم هستم قبول شدم وگرنه بقیه زیر ۴۰۰ ان

از کجا مطمئنی قبول میشی حالا؟یعنی ۱۰۰ درصد مطمئنی؟ یه دوستی داشتیم رتبش ۱۰۰۰ شد پزشکی شهر خودم که ش ...

قبول نشم هم همین رو ادامه میدم فوقش یه ترم عقب افتادم دیگه، نمیخوام انصراف بدم ک

ولی من میخوام آرزوی خودمو زندگی کنم نه آرزوی بقیه رو 😂💔

شوخی میکنم عزیزم 

ولی تو چندترم بخونی میتونی بری دندون پزشکی شرایط داره ولی میشه ولی کنکور نده این کار انجام بده 

میشه منابعت و مدرست و ازمونت اینارو بگی؟

مدرسه نمونه بودم، منابع زیست خیلی و آیکیو، شیمی خیلی سبز و مبتکران، فیزیک میکرو و نردبام، ریاضی مهرو ماه، آزمون گزینه دو

شوخی میکنم عزیزم  ولی تو چندترم بخونی میتونی بری دندون پزشکی شرایط داره ولی میشه ولی کنکور نده ...

تغییر رشته رو پرس و جو کردم گفتن احتمالش خیلی کمه تو رشته پزشکی

قبول نشم هم همین رو ادامه میدم فوقش یه ترم عقب افتادم دیگه، نمیخوام انصراف بدم ک

یکمی رک ولی با لحن مهربون صحبت میکنم. لطفا لحنم رو بد اخلاق نخونید😄

حس میکنم شما هنوز داغی توی اون جو قرار گرفتی تحت تاثیر اونا قرار گرفتی چون من اون جو رو دیدم خیلیاشون اولش که میان میخوان برای فرار از سختیا یا هر دلیل دیگه تغییر رشته بدن

درهرصورت شما ضرر نمیکنی چون نیاز نیست انصراف بدی فقط یه ترم عقب میفتی اما فکر میکنی یه ترمه فقط چون انقدددر فکروذکرت درگیرش میشه که کاملا از اون جو درسخونی که باید باشی درمیای

اینارو گفتم چون از گفتارتون فهمیدم علاقه شدیدی به دندون ندارین فقط بخاطر اون حرفایی که درموردش زده میشه(سال تحصیل کمتر مراحل اسونتر پول سریع تر) میخواین برین سمت دندون

امیدوارم هر راهی که انتخاب میکنی سربلند بیای بیرون🩷