2777
2789
عنوان

هر سوالی در مورد دبی دارید بپرسید

6178 بازدید | 111 پست

سلام 

دوستان عزیزی که قصد مهاجرت یا سفر به دبی رو دارن من ۶ماهه دبی زندگی میکنم خوشحال میشم بتونم راهنماییتون کنم تا انتخاب بهتری داشته باشید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما کادر درمان بودی؟برامهاجرت درسته میگن کادردرمان راحت تر میرن؟حقوق مزایاشو نمیدونی

من پرسجوکردم میگفتن امارات کشور گرونیه 

همه چی اونجا کلا گرونه 

من کاربرminiyator6cهستم بااون کاربریم بیشترفعال بودم هیچوقت خارج ازچارچوب قوانین حرفی نزدم اومدم دیدم تعلیق شدم واقعا ناراحت شدم هیچ کس پاسخگو نیست 🙃🤍مکث کن، نفس بکش، اگر باید گریه کنی اینکارو بکن، ولی هیچ وقت نا امید نشو و به راهت ادامه بده🤍

اواخر آذر هوا چطوره؟ 

ارزش داره هزینه کنیم برای سفر؟

جاهای دیدنی، مراکز خرید... کلا چیزایی ک ارزش داره دید و خرید و خورد رو میشه بگی؟

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

عزیزم ما هم تا بهار میخوایم مهاجرت کنیم اونجا ولی سگ دارم چقدر طول میکشه که برگه خروجشو بگیرم؟

هیچوقت ندیدمت کوچولوی من!اما وقتی رفتی یه تیکه از قلبمو با خودت بردی...🥀
شما کادر درمان بودی؟برامهاجرت درسته میگن کادردرمان راحت تر میرن؟حقوق مزایاشو نمیدونی

حالا دیگه کل ایران میخوان بشن کادر درمان که بتونن مهاجرت کنن. فردا کل جهان تا اسم ایرانو میشنون یاد پرستارای شهرشون میفتن که ایرانین😂

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️ ☯️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️