دخترم ۴ ماهشه و عاشقشم ولی بعضی وقتا واقعا یه حس خیلی بدی پیدا میکنم حس میکنم هیچ تایمی واس خودم ندارم و من خیلی دست تنهام حتی شوهرمم یه حموم بخوام برم نگهش نمیداره فقط خودمم منم مگ چقدر توان دارم خونه داری هس بچم هس غذا هس دگ حس میکنم خودم وجود ندارم نه خوابی نه زندگی الانم ک جمعس ب شوهرم میگم نگهش دار من یکم بخوابم میگه من خستم یه روز تعطیل دارم هرروز ساعت ۶ بیدار میشم حالا یه جمعس خوب این وسط پس من چی والا منم آدمم انقد دگ خسته میشم همش سرگیجه دارم و حس می کنم دارم میفتم و کمرم اینا همه درد گرفته
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تا شیش هفت سالگی که یه کم از آب و گل درمیاد درساش شروع میشه و بدبختی دارین تا درساش تموم شه و کنکور بعدشم دانشگاه و کار و ازدواجش و بچه داریش و.........
خلاصه اینکه بچه همش دردسره
اونایی که بچه دار نمیشن، پست منو چند بار بخونن و بدونن که چقدددددر راحتن و بی دغدغه الکی خرج نکنن واسه بچه دار شدن