2777
2789
عنوان

ازش گفتم اومد سراغمون....مگه میشه

353 بازدید | 25 پست

چندروز پیش همش تو فکر جن بودم خاطراتشم تاپیک زده بودم

بعد دیشب پسرم تنها داشت بازی میکرد دوسالشه

هممون نشسته بودیم یهو یه گریه عجیبی کرد نفسش بند اومد همه دویدیم سمتش دیدیم یه سمت صورتش جای خراشه و توی گوشش زخم شد

گوششو گرفته بود گریه میکرد شدید

همه شوکه شدن  چهارقل خوندم و اسفند و چهارگوشه خونه سرکه و نمک ریختم..بخدا شبشم تو خوابم اومدن سراغ خودم

نمازباطل سحرحضرت زهراروبخون

❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه عجیب پس اون بده که اسیب زده ما داشتیم تو خونمون اصلا اذیت نمیکرد با پسرم بازی میکرد 

مردم تو خاکسپاریت اگه بارون بیاد شرکت نمیکنن یه وقت لباسو موهاشون خیس نشه! بعد تو نگران حرف این مردمی! بیخیال بابا! زندگی کن..
بازم که تاپیکشو زدی که

امشب میاد سراغ خودش فک  کنم توی نینی سایت عضو

مردم تو خاکسپاریت اگه بارون بیاد شرکت نمیکنن یه وقت لباسو موهاشون خیس نشه! بعد تو نگران حرف این مردمی! بیخیال بابا! زندگی کن..

چهار گوشه خونه‌تون آیات قرآن بنویس بزن رو دیوار . سعی کن همیشه چند آیه با صدای بلند بخونی (مثل صحبت کردن نه فریاد بزنی) 

یه پسر مهربون انشالله ☺️! جون مادرت گزارش نزن! آخه نه حقتو خوردم ! نه مال‌تو بردم! انشالله مرض نداری که ؟!☺️

داداشمم دو بار هی جن ها رو مسخرع کرد شب اومدن سراغش هی میگفت غلط کردم🤣🤣🤣🤣

تیا : چشمان   دام : مادرم ❤   یه صلوات وقت زیادی از شما نمیگیره ولی شهید بخاطر همون یه صلوات خیلی جاها ممکنه دستتو بگیره 🙂 صلوات هدیه به شهدا