2777
2789
عنوان

پاتولوژی

4671 بازدید | 13 پست

سلام خانما کسی بلده نمونه ازمایش پاتولوژی رو برام تفسیر کنه چوت دکترم تا سه شنبه نیست خیلی میترسم سرطان معده داشته باشم تورو خدا اگه میدونید کمکم کنید😭💔

شازده‌کوچولو‌پرسید:‌ -آدمایی‌که‌تنهان‌تو‌تنهاییشون‌کجا‌میرن؟ روباه‌گفت: -توخودشون واینو‌بار‌ها‌از‌عمق‌وجودمون‌حس‌کردیم🕴️!

میگه گاستریت مزمن خفیف داری 

یعنی ورم معده داری

و با قرص و دارو خوب میشی

دردش طولانی مدته ولی خوب شدنیه

دلم معجزه ای میخواهد که دلم باز دلم دل بشود..... کعی میشه منم مادر بشمممممم و طعم مادر شدنو بچشم.... یعنی کعی میشه........ تاریخ چه روزی تا ابد تو ذهنم هک میشع.... هوووم؟؟ 
میگه گاستریت مزمن خفیف داری  یعنی ورم معده داری و با قرص و دارو خوب میشی دردش طولانی مدته ول ...

مرسی عزیزم

میگم عزیزم من زخم معده هم دارم 

اونجا که نوشته سه قطعه بافت نرم خامه ای نا منظم یعنی چی ؟؟؟

سرطان که نیست 😭

شازده‌کوچولو‌پرسید:‌ -آدمایی‌که‌تنهان‌تو‌تنهاییشون‌کجا‌میرن؟ روباه‌گفت: -توخودشون واینو‌بار‌ها‌از‌عمق‌وجودمون‌حس‌کردیم🕴️!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عزیزم میگم عزیزم من زخم معده هم دارم  اونجا که نوشته سه قطعه بافت نرم خامه ای نا منظم یع ...

عزززززیززززم علائم هاتا بهم بگو و جواب اصلي ک آندوسکوپی کردی چی گفته بود

دلم معجزه ای میخواهد که دلم باز دلم دل بشود..... کعی میشه منم مادر بشمممممم و طعم مادر شدنو بچشم.... یعنی کعی میشه........ تاریخ چه روزی تا ابد تو ذهنم هک میشع.... هوووم؟؟ 

عزززززیززززم هر دردی یه درمانی داره 

من خودم هم خیلییییییییییی درد ها کشیدم از وقتی عروسی کردم‌ انشالله ک چیزی نباشه 

ولی اگه هم خدایی نکرده بود استرس بدترین درده به خودت مسلط باش و بسپار خودتا به خدا

اگه هم توده ای چیزی بود ک برمیدارنش و تموم میشه بهتر از اینه که درد بکشی 

من همه اینا رو گذروندم انشالله برو بع درمانت ادامه بده و ناامید نشو 

هر چی باشه خوش خیمه

چون اگه بدخیم بود اورژانسی کارتا راه مینداختن

حالا من ک علاعم هاتا نمیدونم ولی دکتر نسبت به آندوسکوپی و نمونه برداری و علاعم هات تصمیم میگیره

عزززززیززززم علائم هاتا بهم بگو و جواب اصلي ک آندوسکوپی کردی چی گفته بود

جوتب اندوسکوپی رو گفت زخم معده اس چیز خواستی نیست با دارو اوکی میشه 

چیز دیگه نگفت 

عزززززیززززم هر دردی یه درمانی داره  من خودم هم خیلییییییییییی درد ها کشیدم از وقتی عروسی کردم ...

یعنی الان توده دارم ؟؟

یعنی الان توده دارم ؟؟

نه عزززززیززززم منظورم این بود اگه همین زخم معده الان دیر تر متوجه میشدی بع توده منجر میشد سرطان  وقتی ک خیلییییییییییی خیلییییییییییی وضعیتت بد باشه و اصلا خود دکتر اورژانسی کارتا راه مینداخت الان فقط زخم معده و ورم معده داری و باید راه درمانی طولانی رو بری ولی خوب شدنیه استرس و عصبی برات سمه عسل بخور ما داشتیم تو خانوادمون غصه نخور هر دردی درمانی داره

نه عزززززیززززم منظورم این بود اگه همین زخم معده الان دیر تر متوجه میشدی بع توده منجر میشد سرطان&nbs ...

۸ سال درد تحمل کردم هرچی گفتم ببریدم دکتر  نبردنم همش میگفتن از استرسه از لواشکه از نمیدونم روغنه  بخدا هست سال درد کشیدم هر بار اسم اندوسکوپی اومد مامانم ترسوندتم که اره درد داره. بری ممکنه کاریت بشه .

دیگه یکماه پیش با شوهرم رفتم انجام دادم  و بازم مامانم مژگفت انجام نده .فک میکردن الکژ میگم که معده دردام خیلی شدیده😞گفت زخم معده دارم

شاید اگه هشت سال پیش درمانم میکردن نه زخم میگرفتم نه التهاب و عفونت . ولی حیف😭😭

الانم تنو بدنم داره میلرزه اگه سرطان داشته باشم چی

بخدا از صب کارم گریه اس

وااااای عزززززیززززم 😭😭😭من میفهممت گلم

منم مثل تووووو هروقت هر مشگلی داشتم میگفتن ک از استرسه باور نمیکردن حالم بده همش میگن تلقینه آخه دکترا هم دکتر نیستن

شوهرم واسه روماتیسم منو بردن دکتر تا یک سال دکترا گفتن هیچی نیس استرس تا اینکه امسال سه ماه پیش فهمیدن ک روماتیسم خیلییییییییییی زجر کشیدم التهاب روده هم هم دارم میکروب معده هم دارم 😭😭😭😭😭من درد چشیده هستم  و کلی درد کشیدم 

وااااای عزززززیززززم 😭😭😭من میفهممت گلم منم مثل تووووو هروقت هر مشگلی داشتم میگفتن ک از استرسه با ...

الهی فداتشم

کاش یکم درک میشدیم 

غصه نخور انشاالله خدا سلامتیو بهت برگردونه 

استارتر حالت بهنر شد؟!

نه همونطورم گلم 

کلیم دارو مصرف کردم  که باعث شد روده تحریک پذیرم بگیرم