2777
2789
عنوان

چون دختر بود، سقط کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 486 بازدید | 33 پست

اکثر خانومایی ک بچه دختر و بد میدونن بی اعتماد بنفس ترین و بدبخت ترینن و شک نکن تو یه خانواده یی بزرگ شدن که به عنوان دختر بهشون بها داده نشده به خاطر همینه ک حرص خودشونو سر اون بچه معصوم خالی میکنن چون خودشون به عنوان یه دختر هیچوقت تو خونوادشون احترام و عشق دریافت نکردن و مث یه زن بدبخت و عقده ای زندگی کردن فک میکنن در اینده دخترشونم همینه،،و البته من فک میکنم دخترو خدا به هرکسی نباید بده مخصوصا به همچین زن های بی عقل و بی عرضه ایی چون لیاقتشو ندارن

کاربری گاهی دست دوستمه

صبرکن وعواقبش راببین ببچاره پسراینا.انشاله خودشون تاوان بدهن نه پسربیچاره شون.خداجای حق نشسته چراهمه ...

هرکی تو فامیل میفهمه بچش دختره خوشحال میشه و سرکوفتش میده، حالا پسر دار شه؟ اتفاقا من میگم کاش دیگه روی بچه به خودش نبینه و بگه کاش اینو نگه داشته بودم 

کامنت بی ربط نزار تو تاپیکم🤲🏻تحصیلات الزاما شعور نمیاره🤌🏻تاپیک من جای خوبی برای عقده گشایی شما نیست کاربرمحترم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا خودش می‌دونه چه کنه..یکی از فامیلای ما بچه اولشون سونو بهشون گفته بود بچتون پسره اینا رفتن گوسفند خریدن جلو پای مادر و بچه قربونی کنن و کلی خوشحال بودن وقتی زایمان کرد دیدن دختره رفتن گوسفند رو پس دادن و همشون داشتن دق میکردم سر دومیشون کلی دکتر دوا کردن و خانمه حامله شد و بچشون پسره ولی یک دستش از مچ عصب نداره و عملا بلا استفاده است..الان خودشون اعتراف کردن که کاش هی پسر پسر نویکردیم،دخترشون باهوش و سر به زیر آروم ولی از بس به پسره پروبال اضافه دادن به چیز مضخرفی بار اومده

بعضیا میفهمن نفهمن ولی نمیفهمن که ما میفهمیم نفهمن اینا دیگه واقعا اَمَن یُجیب ...لازمن..برای شفای تمام مریضها روحی روانی وجسمی صلوات...