2777
2789
عنوان

چون دختر بود، سقط کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 485 بازدید | 33 پست

خب اینجور افراد مریض روحی و روانی هستن .اینا همونایی هستن که فرزند جانی و جنایتکار به جامعه تحویل میدن چون خودشون مریضن ..و کودکی بدی داشتن ..و وقتی به اینا نگاه میکنی کاملا ادمای عادی هستن بنابراین خیلی از افراد مریض و نیاز به درمان تو جامعه دارن لاحت زندگی میکنن

باز خوبه سقطش کردن 

مادر من چنتا پسر داره 

اما دختر دوست نداره 

اینقدر عذاب و کتک و شکنجه بهم دادن و میدن که فقط امیدوارم سر پل صراط تقاص ببینن

هنوزم پیر دخترم دست بردار نیست . عذاب عذاب 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیروز اینجا یکی ۱۷ هفته بود تاپیک زد چون دختر بود دنبال راه سقط میگشت

نه مربوط به اینجا نیست

کامنت بی ربط نزار تو تاپیکم🤲🏻تحصیلات الزاما شعور نمیاره🤌🏻تاپیک من جای خوبی برای عقده گشایی شما نیست کاربرمحترم 

مادرشوهر منم یه همچین عوضی از دختر متنفره با این که خودش 4تا دختر داره

پسر نازم میشه  پیش خدا دعا کنی این نینی برامون بمونه و صحیح و سالم بیاد بغل منو بابایی قربون قد بالات برم که نشد  بیایی بغلمون من میدونم جات پیش خدا از آغوش من بهتره قشنگم مامان خیلی  دوست داره اینو همیشه  یادت باشه منتظر م باش یه روز میام پیشت مامانی.....هیچکس از نبرد زندگی زنده بیرون نیومده پس سخت نگیرید!!!!!!!!!!!!!امیر محمدمن 6ماهه تو شکمم ایست قلبی کردو رفت پیش خدا  ...یک نفر رفت که همه جانم بود🖤 🖤🖤

شایدسقط عمدی نبوده.مگه میشه تااین حدخبیث بود

وقتی دنبال راه میگردی مگه میشه عمدی نباشه

کامنت بی ربط نزار تو تاپیکم🤲🏻تحصیلات الزاما شعور نمیاره🤌🏻تاپیک من جای خوبی برای عقده گشایی شما نیست کاربرمحترم 

زن دایی مامانم دو تا دختر داشت بقیه پسر . دیگه از ویارش میفهمید دختره یا نه. بعد اون هر چی دختر میشد و نابود میکرد هر چی پسر بود نگه می‌داشت‌ . 

نمی‌دونم تقاص کارش بود یا نه اما یه پسرش که خیلی دوسش می‌داشت رفته بود کوه تفریح . از همون بالا افتاد مرد.

انشالله پسری بده که هر روز بگه که حاضرم دختر چشم کور بدی ولی این پسرو نمیدادی    

به چشم دیده م اینو

از فامیلای شوهر

سقط نکرده ن ولی اصلا دختر نمیخواستن، الان پنج تا پسر دارن، شوهره که فوت شده، زنه هم پنجاه شصت سالش ایناست، بارها ازش شنیده م که کاش جای این پنج تا پسر یه نصف دختر داشتم

تا آخر عمر درگیرِ من خواهی بود. و تظاهر میکنی که نیستی. مقایسه تو را از پا در خواهد آورد؛ من میدانم به‌ کجای قلبت شلیک کرده‌ام تو دیگر خوب نخواهی شد. 🙃

زنده به گور کردن مدرن

اتفاقا دیشب داشتم میگشتم تو تاپیکا دیدم یکی اینجا رژیم پسر گرفته بود ازمایش سلفری نشون داده بود دختره

تو تاپیکای بعدش حرفی از اون بچه نبود دیگه با فاصله کمی داشت تلاش برای پسر دار شدن میکرد

خدا عالمه ولی بنظرم سقطش کرد

دخترم دوست دارم🥰😍😘🤩

وقتی دنبال راه میگردی مگه میشه عمدی نباشه

صبرکن وعواقبش راببین ببچاره پسراینا.انشاله خودشون تاوان بدهن نه پسربیچاره شون.خداجای حق نشسته چراهمه میگن بچشون پس بده خب مادره پس بده که سقط کرده به بچه چه