2777
2789
عنوان

سقط جنین

319 بازدید | 26 پست

سلام بچه ها من پریودی همیشه منظم بوده و این ماه هم خیلی مواظب بودم الان دو روزه پریودم عقب افتاده، یعنی ممکنه بچه باشه؟ بی بی چک دیروز زدم منفی بود

ولی من خیلی مواظب بودم، امادگی بچه ندارم تازه رفتم سرکار😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

من از سقط میترسم از طرفیم با بچه باز هم ارزوهام افتاد عقب چند ساله منتظرم بچم بزرگ بشه برم معلم بشم

میشه کسی کهپریوداش منظمه یه بار هم دیرتر بشه

نگران نباش از استرس و بهم خوردگی هورمونا مریود عقب میفته تا یک هفته اونقد مشکلی نداره اگ نگرانی تافردا نشدی امپول بزن یا چن روز قرص بخوری  ول کنی میشی یا گرمی جات بخور

تو قدرت رد شدن از هر شرایطی رو داری قوی باش ♾️♡°✨🤍💜 خدایا شکرت🦋🌸✨️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگران نباش از استرس و بهم خوردگی هورمونا مریود عقب میفته تا یک هفته اونقد مشکلی نداره اگ نگرانی تافر ...

اخه تا الان که 28 سالمه یک‌بارم عقب نیفتاده به جز زمان باردار شدن قبلیم خیلی میترسم😢😢😢😢😢😢امپول چی؟ 

بله من 

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

منم پریودیم منظم بوده این ماه دوهفته عقب افتاده ۳بار بیبی چک زدم منفی بود اخر پریود شدم نگران نباش ۲ ...

خدا از دهنت بشنوه اخه من اولین باره به جز بارداری دخترم، همیشه دو روز زودتر میشه

الان چند روزه دلم درد میکنه همش منتظرم بیاد😭😭😭😭😭

. شما هم اولین باره عقب انداخته بودی? 

اخه تا الان که 28 سالمه یک‌بارم عقب نیفتاده به جز زمان باردار شدن قبلیم خیلی میترسم😢😢😢😢😢😢امپول ...

پیش میاد بعضی وقتا امپول پروستروژن خیلی خوبه یا قرص ال دی چند روز بخوری ول کنی یا گرمی حات زعفران دارچین اینچیزا بخوری

تو قدرت رد شدن از هر شرایطی رو داری قوی باش ♾️♡°✨🤍💜 خدایا شکرت🦋🌸✨️
پیش میاد بعضی وقتا امپول پروستروژن خیلی خوبه یا قرص ال دی چند روز بخوری ول کنی یا گرمی حات زعفران دا ...

امتحان میکنم خیر ببینی😭😭😭😭من عاشق بچه ام ولی الان دوباره باید از اول شروع کنم

اخه تا الان که 28 سالمه یک‌بارم عقب نیفتاده به جز زمان باردار شدن قبلیم خیلی میترسم😢😢😢😢😢😢امپول ...

منم پریودم منطم بود ولی پیش اومده عقب افتاده و حانله هم نبودم.

از استرس یا تغییر شرایط زندگی عقب میفته.مثلا ورزش نکردی ؟ من باشکاه رفتم عقب افتاد.

منم پریودم منطم بود ولی پیش اومده عقب افتاده و حانله هم نبودم. از استرس یا تغییر شرایط زندگی عقب می ...

من همیشه دو روز هر ماه زودتر میشه هر 28 روز یکبار

ماه قبل یهو 7 روز جلوتر شذ الان هم دیرتر، دعا کن بچه نباشه من بچه نمیخواستم دیگه کاش بیشتر مراقب بودم

نه میخواستم از سقط هم راهنمایی بگیرم میترسم😭😭😭😭

لعنت کن به شیطون 

ان شالله که چون نمیخواستی نیستی 

ولی اگر بچه هم بود شما مادرشی همونطور که الان مادر بچه دیگه ات هستی چشم امیدش بشماست 

خدا خواسته باشه کاری نمیشه کرد  

توکل کن بخدا 

ما آدما چمیدونیم صلاح و مصلحت روزگارو