2777
2789
عنوان

سقط جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 26 پست

فردا برو ازمایش خون خیال خودتا راحت کن

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هنوز باورم نمیشه😭😭😭😭😭😭

بی بی چک گذاشتی مگه ؟

پیش میاد 

کلم و کاهو زیاد نخوردی ؟

عزیز من خدا برای بنده اش که بد نمیخواد خیر و صلاحت نزد خداست پس نترس  

من موردهای زیادی بچه خداخواسته دیدم که وجودشون غیر از پر برکت بودن عجیب یه جایی مهم و حیاتی بوده تو زندگی بقیه 

از کارم بهت بگم به عنوان یکی که خودشو کشت تا رفت سر کار و بعد چند سالم خسته استعفا داد   الهی خیر کارتو ببینی ولی همیشه اونجوری که از دور بنظر میاد نیست

بی بی چک گذاشتی مگه ؟ پیش میاد  کلم و کاهو زیاد نخوردی ؟ عزیز من خدا برای بنده اش که بد نمیخ ...

دیروز گذاشتم

چرا این ماه کلم و کاهو بیشتر خوردم

درست میگی من خودم به یکی نصیحت میکردم خدا بخواد بچه رو تباید سقط کنی، حالا خودم افتاد توی سرن، 😭😭😭😭😭خدا داره امتحانم میکنه

من شانسم هر موقع مشکل پیش میاد جمعست، فردا صبح برم معلوم میشه قطعی؟ 

امروزم بعضی ازمایشگاه ها بازن میتونی تو بیمارستان ها بری

بله حتی یک روزتم باشه نشون میده ولی نیستی اسی منم مدل تو بودم یه بار یه هفته عقب افتاد مردم و زنده شدم تا رفتم آز فرداش شدم

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
دیروز گذاشتم چرا این ماه کلم و کاهو بیشتر خوردم درست میگی من خودم به یکی نصیحت میکردم خدا بخواد بچ ...

خوب چی بود جوابش؟

شنیدم کلم تاخیر میاره تو پریودی 

خیلی از امتحانای خدا بنظرم فقط فکر یه چیزیه آدم زود جواب خودشو میده     حالا که اصلا معلوم نیست الهی سربلند باشی همیشه پس به خالق هستی ثابت کن بندگیتو   سعی کن آروم باشی و اعتماد کنی بهش   

خوب چی بود جوابش؟ شنیدم کلم تاخیر میاره تو پریودی  خیلی از امتحانای خدا بنظرم فقط فکر یه چیزی ...

اون میخواست سقط کنه من گفتم خدا بخواد سقط نکنو نصیحت کردم

این ماه اومد سرم فکر کنم نفرینم کرد تا تجربه کنم توی شرایطش قرار بگیرم

اون میخواست سقط کنه من گفتم خدا بخواد سقط نکنو نصیحت کردم این ماه اومد سرم فکر کنم نفرینم کرد تا تج ...

اولا شما کار بسسسیار خوبی کردی به ایشون گفتی یه بیگناه معصوم رو نکشه اجرتم مطمئن باش پیش خداوند محفوظه چون از یه مظلوم که نمیتونسته از خودش دفاع کنه دفاع کردی یک 

بعدم نفرین ناحق که نمیگیره 

خدا بنده رو امتحان میکنه مهم اینه پیش خودش سربلند باشی 

الانم صبور باش فکر آسیب زدن به خودت و .... از سرت بیرون کن و بسپار بخدا  

استغفار بگو زیر لب  ذکر بگو ان شالله خدا به دلت قوت و آرامش بده