2777
2789

مهریه که ماهی سالی یکیه شوهرمم پولدار نیست خانوادمم وضع مالیشون خوب نیست چطوری میتونم جدا زندگی کنم یکی بهم بگه نمیتونم برگردم پیش پدر مادرم چون دائم در حال جنگیدنن بهم راه حل بدین 

خدایاشکرت

کدوم شهری

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه تهرانی میتونی بری خوابگاه و سر کار بری تا یه مدت ک پولی جمع کنی

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

همین الان با عنوان کردن طلاق صد نفر اومدن درخواست دوستی دادن خاک بر سر هول شما اشغالای مادر خ  ر ا ب مگه هر کی طلاق میگیره قراره عین مادر شما باشه اخه

خدایاشکرت
خوابگاه برا همه هست؟ 

ارع گلم من خودم یه مدت خوابگاه بودم 

شرایط شاغل شدن دارین؟ 

پس اندازی، طلایی چیزی نیست؟ 

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
ارع گلم من خودم یه مدت خوابگاه بودم 

اخه بخاطر بچه کوچیکم که دوسالشه میخواستم تنها تو خونه مستقل زنذگی کنم پدر مادرم همش در خال دعوا و فوش دادن هستن منم با شوهرم نساختیم نخواستم بچم تو شرایط من بزرگ شه اذیت شه کجا برم کجا ببرمش😞

خدایاشکرت
هزینه شهریش چطوریه خورد خوراکم با خودته درسته؟ 

پانسیون دخترانه پره تهران اره فقط جا خوابه حموم و سرویس و آشپزخونه 

شرایط شاغل شدن دارین؟  پس اندازی، طلایی چیزی نیست؟

طلا دارم ولی خیلی نیست که بتونم از عهده زندگیم بربیام با یه بچه دوساله چطوری برم سرکار

خدایاشکرت
اخه بخاطر بچه کوچیکم که دوسالشه میخواستم تنها تو خونه مستقل زنذگی کنم پدر مادرم همش در خال دعوا و فو ...

هیچی پول پیش نداری ؟هستن جاهایی  مثلا مراقب سالمند شبانه روز بهتم جا  میده