2777
2789
عنوان

از بی پولی متنفرم

443 بازدید | 16 پست

سلام امیدوارم حالتون خوب باشه 

هیچکسو نداشتم که پیشش درددل کنم واقعا دلم گرفته حالم بده همین الان داشتم از درد دندونام گریه میکردم یه ماه و نیمه که دندونام درد میکنن فک کنم‌عفونت کردن چون لثه ام نقاط سفیدرنگی روش زده هم پدردارم هم مادر وقتی از درد دندون مینالم فقط میگن سردوگرم نخور خوب میشی!!یاهم مثل چندروزپیش که یهو دندونام درد گرفتن وایسادم دستم رو لپم گذاشتم ولی بابام حتی نپرسید چیشدی حالت خوبه!!گفت برو برام اب بیار

میگن پول نداریم هزینه ها بالاست بخاطر همین هیچی نمیگن تا درد من یادم بره

بعد سه سال دانشگاه قبول شدم از ۱۹مهر تاالان حتی یه خودکارم برام نخریدن میگن پول نیست موجودی کارت نشونم میده ولی دوساعت بعدش پدرم میره واسه دوستش کلی هدیه میخره

هیچ امیدی به زندگی ندارم گاهی فکرمیکنم اگه شوهر داشتم بهتر از خونواده ام بود ولی دریغ از یه خواستگار نه اینکه زشت باشم اتفاقا ازلحاظ قیافه خیلیم خوشگلم ولی توخونه اسیرم کردن باورتون نمیشه حاضر بودم با لباسای کهنه و گشاد ابجیم برم سرکلاس بهم‌گفتن داداشتم ببر!!!!

منم بخداخسته شدم 

دلم یه کارت پرپول میخادهی برم خرید کنم غده شده انقدرکه نتونستم

❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بی پولی خیلی بده منم یک سال شوهرم بیکار شده بشکسته شده بیچاره شدم قسط بانک عقب افتاده ای خدا پول ندارم اینقدر از بابام قرض کردم دیگه خجالت میکشم 

۴ روز فرصت داریم چک پاس کنه وگرنه ۸۰۰ میلیون کل سرمایه ام میره ای خدا دشمن شادم نکن بد گرفتارم خدا 

حتی یبارم سرکلاسی حاضر نشدم اصلا نمیدونم کجابرم

دانشگاه علوم پزشکی هر شهری 

یه درمانگاه داره که اصطلاحا میگن مال جهاد دانشگاهیه

صبحا متخصص های رزیدنت و دانشجوها هستن

عصر و شب 

اساتید میان کار انجام میدن

اگر بیمه پایه مثل خدمات درمانی و تامین اجتماعی و روستاییان و اینا داری خیلی برات کم در میاد 

در حد پرکردن و عصب کشی و کشیدن جراحی دندون عقل واقعا هزینه ش کمه

اما ایمپلنت باید هزینه مواد بدی

بازم با خصوصی ها ۵۰-۷۰ درصد تفاوت قیمت داره

حتی سپاه هم درمانگاه داره اونام واقعا پزشکای حاذق میان چون اکثرا مامور به خدمت سپاه و ارتش هستن 

باید محل زندگیت بررسی کنی

از مرکز بهداشت نزدیک خونه تون میتونی پیدا کنی