2777
2789
عنوان

کارآفرین باش و به ملکوت اعلا برس

195 بازدید | 25 پست

واقعا چرا تو تاپیکا به این خوبی نظر نمیزارید 

پست قبلیمو ببینید  نظر بدید 

حالا کارآفرین دور و برتون دیدید؟  یا ایده ای دارید. 

خودم مثال بزنم 

یک خانمی با شیرینی روستاش اومد بسته بندی کوچک شکلاتی کرد طعم های مختلف و چندتا نمایشگاه رفت و الان مغازه داره و فروش خوب 

یک دوستی هم داشتم تو یک لاین آرایشگری ایده داد و کلا ترکوند  و خیلی پیشرفت کرد و آموزش گذاشت و..... 

حالا شما بگید.... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام من خیلی ایده به ذهنم میرسه ولی نمیدونم چه جوری باید عملی شون کرد 

🇵🇸 القدس لنا ...  ابد در پیش داریم 💚این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ دوستای عزیزم اگه دوست داشتید بگید تاپیک های مهدوی تگتون کنیم ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 یا صاحب الزمان عج الله ادرکنی 

کارافرینی به شکل دانش بنیان فوق العادست، بخصوص تو حوزه گل و گیاه

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی
خواهر اگه بلد بودم که الان پولدار بودم

😀😀😀😀

درسته 

ببین من یک مثال دیگه بزنم 

یکبار  تو یک بازدید علمی استاد یه ایده ای داد راجع به تور های یکروزه و بازدیدهایی کاربری و علمی و.... من خیلی فکرم درگیرش شد بین صد نفر آدم تو آون جمع که اینو شنیدم  رفتم سراغش و تو دوران دانشجویی خیلی برام عالی بود 

ممکنه یه کلمه بگی یا مثال بزنی و  یک نفر دنبال کنه اون چراغو

یکی‌از اقوامم مشاور زیبایی و فروش شده ، بدون هیچ سرمایه ای توی ۷ یا ۸ ماه به درآمد ماهی ۹ تومن رسیده ! میگه قسم خوردم جوری کار کنم که توی یکسال باید از درامدمو از حقوق شوهرم بیشترکنم

خواهر منم ۳ یا ۴ ماهه شروع کرده حداقل ماهی ۲تومن داره 

منم با وجود اینکه دبیرم تصمیم گرفتم شروع کنم و شاید بعدش  دبیری رو هم بزارم کنار

.
چند تا بگو بلکه یکیمون تونستیم کمکت کنیم و یا اطلاعاتی داشتیم 

مثلا بازی فکری 😅 یا کلا ساخت یک اسباب بازی 

الان نگاه رفتم برای بچه ام یه وسیله خریدم ۴۰ تومن 

نگاه چیه آخه 😂

🇵🇸 القدس لنا ...  ابد در پیش داریم 💚این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ دوستای عزیزم اگه دوست داشتید بگید تاپیک های مهدوی تگتون کنیم ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 یا صاحب الزمان عج الله ادرکنی 

مثلا بازی فکری 😅 یا کلا ساخت یک اسباب بازی  الان نگاه رفتم برای بچه ام یه وسیله خریدم ۴۰ تومن ...

😀😀😀😀 درسته  ببین من یک مثال دیگه بزنم  یکبار  تو یک بازدید علمی استاد یه ایده ...

آفرین بهت 👌👌معلومه با اراده ای 

آره واقعا .. ان شاالله همه بتونیم پر روزی باشیم

مثلا بازی فکری 😅 یا کلا ساخت یک اسباب بازی  الان نگاه رفتم برای بچه ام یه وسیله خریدم ۴۰ تومن ...

بله آگه ایده داری میتونی عملی کنی منم تو فکر کتاب کودکم 

یک بازی گرفتم چندوقت پیش برای بچه مشتی مهره و تاس و چندتا صفحه بازی بود با قیمت مناسب و بسته بندی خوب و پشتش ثبت اختراع هم کرده بود سازنده و فروش در تمام لوازم التحریری ها  با یک ایده ساده  فروش خوبی داشت