2777
2789
عنوان

اعصابم خورده از شوهرم و مادرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2591 بازدید | 76 پست
منم دقیقا همینجوری ام خونه مادرمم نزدیکه ولی نرفتم ترجیح میدم خودم از پس خودم بر بیام

اره بخدا من دلم نمیخواست بهم بگن داره خودشو لوس میکنه با ی بچه اوردن با اینکه بعد چهارساا نازائی حامله شده بودم 

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
اره بخدا من دلم نمیخواست بهم بگن داره خودشو لوس میکنه با ی بچه اوردن با اینکه بعد چهارساا نازائی حام ...

آره عزیزم یه مرحله اس طی میشه میره بهتره آدم فقط بخودش تکیه کنه  خدا بچتو برات نگهداره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا اهمیت نده ب اون برا خودت جوری بکش ک حتما سیر بشی چقد دستش کم میرع برا غذا من از همیچن ادمایی ک ...

اصلا دستش کم بره زیاد بره زشته 4 روز بمونی توقع غذای زیادو خوبم داشته باشی من میدونم مادر شوهرم کم غذا درست می‌کنه هر وقت میریم بزای غذا نمیمونیم 

آره عزیزم یه مرحله اس طی میشه میره بهتره آدم فقط بخودش تکیه کنه  خدا بچتو برات نگهداره

همچنین مهربونم🥺😘

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
اصلا دستش کم بره زیاد بره زشته 4 روز بمونی توقع غذای زیادو خوبم داشته باشی من میدونم مادر شوهرم کم غ ...

اره اینم حرفیه بری چند روز بمونی کارم نکنی ادم بدش میاد خب😶

غذا هم دوس نداره درس کنه

😐😐😐😐😐

دیگه زبانم قاصره

خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺
بهترین کارو میکنی اینجوری نه خودت اذیت میشی نه بقیه

بخدا فردا روز میان منت میزارن فلان کارو کردیم انقد جمعت کردیم بخدا مادر شوهرم بعد زایمانم ی سوپ برام آورد کلی ازش تشکر کردم وضیفه ندارن مردم شکم مارو سیر کنن تازه بجای تشکر اینجوری میگن 

میخوای ملدرشوهرشو سکتع بدی🤣🤣🤣🤣

ن راه حل دادم 

خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺
عزیزم ۶ ساعت راهه تا من

بحث سره موندن چند روزس ارزششو داره 

قرار نیست ۶ ساعت راه بکوبی بری ک دوساعت بعد برگردی ک دلت بسوزه 

میری چندردز بمونی

عزیزم اگه نزدیکشون رستوران نیس کاش میرفتی سوپرمارکتی چندتا تخم مرغ و نون لواش میگرفتی نیمرو میزدی میخوردی تا هم سیر بشی هم واسه وزن گیری بچه خوبه هم مادرشوهرت بفهمونی که یه زن پا به ماه با دو قاشق سااااالاد ماکارونی دو تا کوکو چوسکی سیر نمیشه من ماه اخر بارداریم اینقد اشتهام زیاد شده بود خیییلی میخوردم بچه هام دو تاشونم ماشالله نزدیک ۴ کیلو بودن روز تولدشون

بهش بگو مادرجان اجازه بده غذارو من درست کنم ذحمتتون نسه  بعدم اندازه ۲۰ نفر درس کن

راه حلت به نظرم مناسب نبود 

زن پا به ماه واسه خودش نمیتونه غذا درست کنه چه برسه اینکه ... 

همون یه نیمرو خالی بزنه به صرفه تر هسش والا

منم ماه های اول بارداریم ویار سختی داشتم اصلا نمیتونستم غذا درست کنم و واقعا سخت بود خودم که هییییچچچی نمیتونستم بخورم همسرم هم مجبوری غذای بیرون میگرفت یا مامان خودم غذا میفرستاد. مادرشوهرم اصلا در این زمینه درکم نکرد و فکر اینو نکرد که پسر خودش سختش میشه، با اینکه خونش به ما خیلی نزدیکه... ولی اون روزها گذشت... من هیچ وقت از کسی انتظار ندا‌شتم، مادرشوهرمم وااااقعا زن خوبیه اما انگار که فقط مادر آدم دلسوزه تو بارداری، از دوستانی که استارتر رو سرزنش میکنن تعجب میکنم، خب خودتون آدمای قوی و محکم هستید درسته ولی خانم پا به ماه احتیاج به رسیدگی داره و من به استارتر پیشنهاد میکنم ماه آخر رو به مادرتون بگید بیاد پیشتون اگر براش مقدوره