2777
2789
عنوان

اعصابم خورده از شوهرم و مادرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2591 بازدید | 76 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینجور وقتا می رن خونه مامان خودشون هرچندراه دوره برو یکماه بمون اگه شوهرت همش سرکاره

والا من بالشخصه مادرشوهرم تاحالا حتی یه کوکوی ساده هم برام نپخته بااینکه سربارداری اولم اونجازندگی می کردم وبعداز سه سال خدابهم بچه داده بود باورت میشه؟بازم خوب زنیه به خدا

شمام روز اول که گرسنگی کشیدی باید کارت بانکیتومی دادی به یکی می گفتی بروبرام خوراکی بخرتابفهمن

حق باشماست
چوت ماه آخر بارداریم مجبورم بمونم یوقت حالم بد نشه

چرا یوقت حالت بد بشه، تازه الان اینقدر اسنپ واژانس واین چیزها هست که میتونی با اولین ناراحتی خودت رو به دکتر برسونی ،به نظرم توخونت بمون که هم گرسنه نمونی ،هم منت هیچکس سرت نباشه .

خونه مادرم ۶ ساعت فاصله داره غذاهاش خوب بوده بله ولی دوتا کوکوی کوچولو شما ک باردار نیستی هم سیر نمی ...

عزیزدلم میدونم حرفم ارومت نمیکنه ولی غصه نخور دل شاد تو برای کوچولوی تو دلت از همه چی مهمتره شده با نون خالی ولی شاد باااش اروم ک باشی همه  چی خوب پیش میره شوهرتم میخواسته مثلااا بیشتر مراقبت باشه و علاقه شو نشانت بده مادر شوهرتم بنده خدا یهوووو با مهمان سرزده غافلگیر شده خودتم باااشی مجبوری به مهمان سرزدت غذا تعارف کنی خواهر شوهرتم حتمااا میخوتسته این چند روز تو احساس تنهااایی نکنی به خیال خودش چون جونتره امده پیشت نمیدونم اروم باااش مامان کوچوووولو 

من از ماه ششم بارداری تا زایمانم ،هر وعده اندازه سه نفر میخوردم 

اخراش دستمو میگرفتن بلندم میکردن 

کاملا حق داری 

تازه من یه روز بیمارستان بستری بودم ،ناراحت شدم ازشون که چرا برای من غذای زیاد درست نکردن بیارن که کامل سیر بشم 

مم همه اینارو میخورم و خوردم مقلا دوتا کوکوی کوچولو واسه شماهم کافی نیست چ برسه یه من

والا خیلی پرتوقع هستی در برابر بارداری شما مادرشوهر مسوول نیست مگه خودت خونه نداری بشین خونه خودت 

خب بمون خونه خودت برای مردم زحمت درست نکن خودت غذا درست کن سیر بشی!

یا نهایتا میری اونجا یه چیزی بخر بعد غذا بخور سیربشی.شیر و کیک واین جور چیزها

من یه مادرم با یه کانال لباس بچه ی خوب تو ایتا   بهم سر بزن حتما  https://eitaa.com/joinchat/4135387430C5fbc11ca9b
مم همه اینارو میخورم و خوردم مقلا دوتا کوکوی کوچولو واسه شماهم کافی نیست چ برسه یه من

بهش بگو مادرجان اجازه بده غذارو من درست کنم ذحمتتون نسه 

بعدم اندازه ۲۰ نفر درس کن

خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺
من از ماه ششم بارداری تا زایمانم ،هر وعده اندازه سه نفر میخوردم  اخراش دستمو میگرفتن بلندم میک ...

🤣🤣🤣🤣

شروع رژیم2۷ بهمن  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

اصلا اهمیت نده ب اون برا خودت جوری بکش ک حتما سیر بشی چقد دستش کم میرع برا غذا من از همیچن ادمایی ک غذا رو نصف نفرات درس میکنن بدم میاد

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …